Traficant de arme căutat de autoritățile italiene, prins de polițiștii lugojeni. Ce...

Traficant de arme căutat de autoritățile italiene, prins de polițiștii lugojeni. Ce pedeapsă are de ispășit

0
DISTRIBUIȚI

catuse 1

Un traficant de arme căutat în toată Europa de autoritățile italiene a fost prins la Lugoj de polițiștii timișeni.

Bărbatul de 56 de ani, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru trafic de arme și de ființe umane era condamnat la 7 ani și 5 luni de închisoare. El era dat în căutare prin biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Capturarea barbatului s-a realizat în mai puțin de 6 ore de la primirea semnalării.

”La data de 20 mai a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor lugojeni, au depistat, pe raza municipiului Lugoj, judeţul Timiş, un bărbat de 56 de ani, urmărit internaţional.


Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, capturarea fiind realizată în mai puțin de 6 ore de la primirea semnalării”, transmite Poliția Timiș.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara în vederea dispunerii măsurilor legale până la predarea către autorităţile italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.