Tranzacție cu țigări de contrabandă, întreruptă de jandarmii din Timișoara. Ce valoare...

Tranzacție cu țigări de contrabandă, întreruptă de jandarmii din Timișoara. Ce valoare avea marfa VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Foto BI 38 (2) țigări de contrabandă

Două persoane au fost prinse în flagrant de jandarmii timișoreni în timp ce tranzacționau o cantitate mare de țigări de contrabandă, în zona Piaței Iosefin.

Conform comunicatului Jandarmeriei, „în data de 04.05.2016, urmare a acțiunii punctuale desfășurate pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit de produse accizabile și contrafăcute în zona pieței Iosefin din Timișoara, jandarmii Grupării Mobile din Timișoara au depistat în flagrant, doi bărbați care tranzacționau 35 de cartușe de țigarete de contrabandă, țigări care urmau să fie distribuite în piață, la vânzare”.

Persoanele în cauză, T.C.


(62 de ani) și M.V. (67 de ani) au fost conduse la sediul unității de jandarmi, unde a fost reținută întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 3.500 lei și s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse de contrabandă, bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Dosarele întocmite pe numele celor doi bărbați au fost predate spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.