Trei elevi din Timiș cu rezultate excepționale susțin, în aceste zile, Bacalaureat-ul....

Trei elevi din Timiș cu rezultate excepționale susțin, în aceste zile, Bacalaureat-ul. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat

Aproape 240 de elevi de clasa a XII-a din întreaga țară se află, în aceste zile, la Brașov pentru a susține…Bacalaureat-ul. Vorbim de sesiunea specială a „examenului maturității”, destinată absolvenților de liceu din loturile naționale care se pregătesc pentru competițiile internaționale sportive sau pe discipline, precum și pentru liceenii care susțin admiterea la universitățile din străinătate în aceeași perioadă cu prima sesiune a BAC-ului.

In ce perioada are loc sesiunea speciala a BAC-ului

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, trei elevi din județul nostru susțin Bacalaureat-ul în sesiunea specială.


Și anume, doi elevi, unul de la Liceul Sportiv din Timișoara și altul de la liceul din Lugoj, care vor participa la competiții sportive internaționale, și o elevă de la Colegiul „C. D. Loga” din Timișoara, care se pregătește pentru olimpiada internațională la fizică.

Sesiunea specială are loc în perioada 16 – 27 mai. În această săptămână, absolvenții de liceu susțin probele orale, iar săptămâna viitoare au loc probele scrise. Primele rezultate vor fi afișate în data de 26 mai, contestațiile se pot depune în aceeași zi, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 27 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.