APOCALIPSA LA FINAL ACS Poli, umilită şi „aproape picată” în B. Grigoraș,...

APOCALIPSA LA FINAL ACS Poli, umilită şi „aproape picată” în B. Grigoraș, dat AFARĂ de „patronii” politicieni GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-643600206">
ACS Poli - Botosani (8)
ACS Poli Timișoara e ca și picată în B

O nouă seară neagră pentru trupa lui Petre Grigoraș. Jocul de ultimă șansă cu Botoșani pe teren propriu s-a transformat într-un fiasco pentru bănățeni încă din prima repriză, încheiată cu două goluri în dezavantaj și cu om în minus. ACS Poli Timișoara a cedat cu 4-1 (3-1) și își joacă soarta pe prima scenă miercuri chiar în fief-ul Voluntariului preluat de Florin Marin.

Doar de nouă minute au avut nevoie oaspeții pentru a dechide scorul pe ”Dan Păltinișanu”. Bordeianu a găsit breșa cu un șut cu efect din afara careului. ACS Poli a oferit însă o replică la 0-1. Nimely a prins un șut bun și portarul bulgar Ivanov Iliev a respins doar până în ghetele lui Doman. 1-1 în minutul 12 și optimism. Risipit însă rapid de jocul bun al oaspeților pe fondul unor mingi cedate ușor de timișoreni în jumătatea proprie. După șansa lui Jenkins (27) neinspirat pe ieșirea goalkeeperului, Fulop a amenințat din nou poarta gazdelor. În minutul 33 mijlocașul botoșănenilor nu a mai ratat ținta. Și e reușită: un șut în vinclu de la circa 30 de metri. Peste două minute marchează și Cabrera, simplu, cu capul, din centrarea lui Ivanovici. La acest scor Jenkins își lasă echipa în inferioritate numerică după o lovitură asupra lui Vașvari. Minutul 44 avea să aducă o dublă ocazie spectaculoasă pentru trupa lui Leo Grozavu. Ivanovici ia la țintă transversala, mingea sare la colegul Cabrera, care nimereșete și el bara. 1-3 la pauză și spectatori rămași perplecși, din nou. Pentru ca tacămul să fie complet, în debutul părții secunde a marcat și Ivanovici din Freidorf (49).

Până la final a fost un chin pentru ACS Poli, să fie plimbată de o echipă mai stăpână pe ea. Scorul putea fi și mai mare după acel 1-6 din Moldova. S-a încheiat doar 1 la 4. Timișorenii au ieșit huiduiți de pe teren și merg cu moralul praf în duelul pentru supraviețuire cu noul team al lui ”Flocea”. Meci în care bănățenii pornesc oricum cu un handicap sever de -5 puncte față de Voluntari și au mai rămas doar 180 de minute de jucat pentru Grigoraș și compania.

UPDATE Imediat după meci primarul Nicola Robu a anunțat, pe Facebook, despărțirea de antrenorul principal.

”Domnule Grigoraș,
După ce din 9 meciuri -însemnând 27 de puncte puse în joc- cu dv pe bancă am obținut doar 5 puncte (1 victorie și 2 egaluri), marcând 10 goluri și încasând 25 (!!!), trebuie să ne despărțim. Probabil e prea târziu pt noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul „când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul” trebuie să vi se aplice și dv. Nu avem deocamdată soluția de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea”, a fost mesajul semnat atât de Nicolae Robu, primarul Timișoarei, cât și de Titu Bojin, șeful CJT.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Melinte, M. Torres, Cânu, D. Popescu – Jenkins, J. Hernandez (80 A. Suarez) – Bărbuț (58 Elek), Nimely, Doman (58 Croitoru) – Goga (cpt.). Pe bancă: M. Contra – Rajcomar, Bocșan, Zicu. Antrenor: Petre Grigoraș.

FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Ngadeu (cpt.), Ichim, Mușat (72 Patache) – Cabrera, Vașvari (58 Cucu), Bordeianu – Ivanovici, Matulevicius, Fulop (66 Bujor). Pe bancă: Pleșca – Plămadă, Casado, D. Roman. Antrenor: Leo Grozavu.

1 COMENTARIU

  1. d-nul primar cand Timisoara ca oras arata cum arata si nu se vede rezultate este cazul sa fiti demis si sa speram ca pe 5 iunie veti pleca dupa grig

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.