UTIL Colterm a decis când va opri căldura în Timişoara. Vezi unde...

UTIL Colterm a decis când va opri căldura în Timişoara. Vezi unde poţi face reclamaţii

0
DISTRIBUIȚI

colterm (1)

Suntem la începutul luni mai, însă primăvara s-a lasat mult aşteptată în Timişoara, acolo unde Colterm încă furnizează agent termic. Dacă în alţi ani începutul lunii mai însemna dechiderea ştrandurilor şi era un prilej numai bun ca oamenii să iasă la plimbări în aer liber şi să se lase încălziţi de razele soarelui, în 2016 abia de ieri putem spune că ne bucurăm de temperaturi de primăvară.


Iar progonoza meteo vine cu veşti bune căci se pare că în următoarele săptămâni soarele ne va zâmbi zilnic cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Nu numai atât,dar venirea primăverii vine şi cu facturi mai mici la întreţinere, căci Colterm a anunţat deja data la care va sista furnizarea de agent termic.

„COLTERM SA Timişoara aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor săi că începând de luni, 9 mai 2016, de la ora 08.00, oprește furnizarea agentului termic pentru încălzire în municipiul Timișoara. Menționăm totuși că, în cazul în care există instituții publice clienți COLTERM (școli, grădinițe, spitale) care consideră că mai doresc continuarea furnizării încălzirii pot solicitat acest lucru în scris. Vă reamintim că, pentru orice reclamații și sesizări COLTERM pune la dispoziția clienților săi numerele de telefon: 0256494133, mobil- 0756061468 și adresa de e-mail:dispecerat@colterm.ro” , a transmis societatea de termoficare prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.