Zi NEFASTĂ pentru echipele timișorene în turneul de promovare. Ce șanse mai...

Zi NEFASTĂ pentru echipele timișorene în turneul de promovare. Ce șanse mai au fetele de la UVT Agroland să ajungă în Divizia A1 GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1633589157">
Agroland SCM Pitesti (49)
UVT Agroland, blocată de Pitești

CSU Politehnica Timișoara e prima echipă eliminată din turneul de promovare după ce a cedat azi în fața Galațiului. Nici fetele de la UVT Agroland nu au avut parte de un joc mai bun în fața favoritei SCM Pitești, elevele lui Dan Jitaru cedând de asemenea ”la zero”. Dacă argeșencele pregătite de Bogdan Paul sunt ca și promovate în elită, Melniciuc și compania vor avea parte mâine de o adevărată finală împotriva moldovencelor.

La fel ca pe alte arene și jocurile de la Sala ”Constantin Jude”, care nu a mai fost așa de populată ca în prima zi, au fost precedate de momente de reculegere în memoria fotbalistului Patrick Ekeng (Dinamo). După ce au pierdut în derby-ul local cu Agroland, CSU Poli și-a luat adio de la promovare după un nou 0-3, de această dată cu CSU Galați. 18-25, 21-25 și 20-25 au fost rezultatele pe seturi.

În jocul 2 al zilei SCM Pitești și-a arătat experiența în fața organizatoarei UVT Agroland Timișoara. Elevele fostului tehnician al Lugojului s-au impus fără mari emoții, tot în trei seturi. A fost 12-25, apoi un set 2 mai strâns, dar câștigat tot de Pitești, 20-25, și un 17-25 final. De la alb-violetele din Trivale s-a remarcat sârboaica Bojana Bucevac.

În urma acestor rezultate Piteștiul e ca și promovat, dar nu 100% pentru că se iau în considerare punctele adunate. SCM are 5 și e urmat de Galați, cu 4 și Agroland, cu 3. Mâine are loc așadat o adevărată finală pentru timișorencele echipate în roșu și negru, jocul decisiv pentru al doilea loc în A1, cu CSU Galați, va avea loc de la ora 12.00. Iar meciul SCM Pitești – CSU Poli Timișoara se dispută de la 10.00.

”A fost ziua în care ne-am comportat ca adevărate gazde. Foarte multe greșeli de serviciu… A fost un serviciu foarte bun al oaspetelor. Fără preluare de serviciu e foarte greu să ai construcție și să te aperi, pentru că vine atacul foarte tare. O echipă net superioară la capitolul experiență, a reușit să se impună de la început. Nu am tratat jocul ca fiind cel mai important, ca miză. E un turneu, mai avem un meci, toată atenția e pe meciul de mâine, cu orice victorie ne clasăm pe locul secund, am merge în prima ligă. E care pe care cu Galați. Și pentru spectatori poate fi un plus de atracție. Galațiul e o echipă constantă, a reușit în prima zi să încurce puțin Piteștiul”, a declarat după joc Dan Jitaru, antrenorul Agrolandului.

De partea cealaltă piteștenii s-au bucurat ”cumpătat”. ”Matematic nu e rezolvat tot, trebuie să tratăm corect meciul de mâine. Așa mi se pare corect. A fost multă muncă, stres, ne-am dorit mult această calificare, o merităm. S-a asigurat totul, cât se poate pentru o echipă de liga a doua. Mulțumesc pentru tot sprijinul logistic, contează. Fetele au fost extraordinare, au făcut un efort impecabil în ultimele două luni, s-au autodepășit. Bucevac a fost un transfer reușit, dintr-un mediu sportiv corect. Mie mi-a plăcut echipa Agroland, e de mare perspectivă. Dacă rămân în această formulă vor dezvolta un alt volei pe viitor. Sunt tinere, s-a văzut azi că nu au experiență în câteva momente cheie ale setului 2. Stabilitatea noastră emoțională a făcut diferența, e greu să ai aceste calități la 14-16 ani. Va fi care pe care mâine, Galațiul e puțin favorită acum”, a concluzionat Bogdan Paul, tehnicianul lui SCM Pitești.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.