Zone noi de distracţie la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival...

Zone noi de distracţie la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival de la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Revolution Festival
Organizatorii pregătesc noi zone de distracţie la Revolution Festival

Cea de-a doua ediție rEVOLUTION Festival, eveniment care va avea loc în 3 şi 4 iunie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, pregătește două zone speciale. Una pur autohtonă, iar cealaltă concepută de creatorul Shangri La – universul  fantasmagoric de la Festivalul Glastonbury.

„Prima zonă este Lunatica – cel mai mic, scurt și utopic oraș din lume. Nu e greu de găsit, se află în Muzeul Satului Bănățean, după scena mare, puțin pe stânga.Imaginați-vă un oraș cu reclame puține fără prea multe fabrici și uzine. Imaginați-vă un oraș, de cinci ori capitală culturală, multiculturală și cu o singură hidrocentrală. Imaginați-vă un oraș în care scena publică aparține artiștilor independenți. Unii adolescenți. Imaginați-vă un oraș în care poliția încearcă să te facă sa te simți bine. În loc de amenzi primești atenții și măsline. Imaginați-vă un oraș cu un cinematograf de artă. E chiar cum intri, în dreapta, după măgarul de la poartă. Imaginați-vă un oraș cu un spital care are destule medicamente, eprubete și nu dai șpaghete.


Imaginați-vă un oraș cu o singură cabina de vot. Și un pivot. Imaginați-vă un oraș fără moaște. Și fiecare recunoaște. Imaginați-vă un oraș. Ca noi l-am făcut. Pentru două zile. Că atâta ține festivalul. Liber la city break! Avem și japonezi care dansează, Black Metal Karaoke pe scena din spate, restaurantul BARADIS va așteaptă, DJ playback show e mai pe dimineață, la cinema RETROCEDAREA rulează ceva, la BARBAR shop se tunde cu creastă”, a mai anunțat echipa Revolution.

Cea de-a doua zonă proaspăt anunțată este Circo Panico, un loc cu totul special pe care merită să-l vedeți. Noua zonă a fost creată special pentru Revolution Festival, iar la nivel conceptual programul este împărțit între show-uri de circ nocturn și concerte de electro-swing. În cadrul programului se regăsește și proiectul Count Bassy, care este pregătit de Chris Tofu, creatorul zonei Shangri La de la Glastonbury Festival. De asemenea, la Circo Panico vor performa trupe din toată lumea, precum Canada, Austria sau Marea Britanie. Astfel, vă veți afla în compania ce lor de la Candy Apple Jazz Band, Hot Ass Brass, Erik and the Wordly Savages, DJ Chris Tofu, Eugen The Cat, Troy Savoy, Feel Good Production și Cuantune.

Ediția din 2016 a Revolution Festival are loc în perioada 3 – 4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean. Din line-up fac parte peste 60 de artiști, printre care: Juliette & The Licks, Black Sun Empire, Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Fred V & GRAFIX, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazzaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, ARC GOTIC, ApocalipS Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții. Mai multe informaţii despre Revolution Festival se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.