Accident TERIBIL cu un autocar plin de copii care călătoreau spre un...

Accident TERIBIL cu un autocar plin de copii care călătoreau spre un festival la Arad: 4 morți, 22 de răniți

0
DISTRIBUIȚI

accident grav brasov autocar

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost rănite, dintre care 16 în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul localităţii Perşani din judeţul Braşov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă instituind cod roşu de intervenţie, transmite Mediafax.

Două victime sunt în stare critică în urma accidentului din Braşov, unde un autocar cu 31 de persoane dintre care 28 de copii s-a răsturnat, cei trei adulţi şi un copil pierzându-şi viaţa în urma tragediei.

Autocarul implicat în accidentul de la Dealul Perşani, judeţul Braşov transporta 28 de copii şi trei adulţi, a comunicat Ministerul Sănătăţii.


În urma accidentului, patru persoane şi-au pierdut viaţa, fiind vorba de un copil şi trei adulţi.

În prezent, două victime sunt în stare critică şi o victimă este în stare gravă, celelalte victime suferind răni uşoare.

„Toate victimele grave vor fi transportate la spitale din judeţul Braşov. În standby se află un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne în caz că ar fi nevoie de transfer la Bucureşti pentru pacienţi grav răniţi”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

Potrivit Ministerului de Interne, 20 de răniţi au fost transportaţi la spitalele din Braşov.

Autocarul implicat în accidentul din Braşov aparţine Palatului Copiilor din Iaşi, iar pasagerii se deplasau la un festival internațional de folclor care are loc la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.