INFLAȚIE de tineri la reunirea lui ACS Poli și o nouă serie...

INFLAȚIE de tineri la reunirea lui ACS Poli și o nouă serie de ”trialiști” în așteptare. Ce nume au apărut sub comanda lui Ionuț Popa GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
acs poli reunire (3)
ACS Poli și-a reluat pregătirile cu mai mulți juniori decât seniori

Retrogradarea lui ACS Poli a avut deja consecințe serioase asupra lotului. Timișorenii s-au reunit azi cu nu mai puțin de 34 de jucători, dar dintre care doar câțiva sunt seniori care au fost prezenți și în ediția trecută de campionat. Pe lângă numeroșii tineri promovați de la echipa a doua Ionuț Popa a venit de la Arad și cu doi jucători de la Șoimii Pâncota: Dragoș Dragalina și Emanuel Vasi.

Dintre cei care au încheiat sezonul dezastruos de Liga I s-au prezentat doar Elek, Bocșan și Bărbuț, ceilalți ”contractați”, Pedro Henrique și Cânu, fiind se pare încă în concediu. La pregătire au apărut și mici surprize, precum Alex Popovici și Miodrag Todorov. Primul s-a pregătit cu ASU Poli în primăvară iar al doilea a jucat sub formă de împrumut pe ”Știința”. Rămânerea lor nu e însă sigură. Boldea a revenit la pregătirea echipei I alături de colegii săi tineri, numeroși juniori având acum șansa lor în lot după ce Sorescu sau Mailat au confirmat așteptările. Lor li s-a alăturat, de exemplu, și Denis Băban, care a arătat calități la Mama Mia Becicherecu Mic. Tehnicianul lui ACS Poli anunță că numărul total de jucători dintre care va selecționa noul lot va ajunge la 50 până în weekend. Lucru ce aduce aminte de trialurile de sub comanda lui Vali Velcea.

”Sunt 34 azi, 50 vor fi până sâmbătă, în funcție de cum se mișcă băieții și de inspirația noastră va rămâne un număr aproximativ cu lotul dorit. Cânu și Pedro intră în aceste planuri. Ne dorim jucători din zonă dacă se poate, dar am luat legătură și cu jucători care au fost în Seria I a Ligii a II-a, căutăm jucători pe care să nu-i păcălim, să-i ademenim aici, să încercăm formarea unui lot cât mai aproae de cerințe și cât mai rapid. Și pe Trandu, pe Poparadu vreau să-i aduc, unii dintre ei meritau să rămână în locul acelor străini aduși”, a declarat Ionuț Popa. Acesta l-a avut azi și pe noul ”secund” alături, Sorin Bălu.

Dragoș Dragalina (28 ani), fost jucător inclusiv la CFR Timișoara, și Emanuel Vasi (18 ani), văzut și de Florin Marin în iarnă, sunt propunerile lui Ionuț Popa pentru sezonul de B. ”Dragalina e un jucător pe care l-am recomandat aici, Vasi trebuie să crească pentru că are 3-4 ani de juniorat la Manchester City, am cerut președintelui să-l rețină pe 2-3 ani…”, a precizat Popa.

După cele patru zile de reacomodare ACS Poli începe luni două săptămâni de pregătire centralizată. Prima va fi efectuată pe plan local, a doua e dorită afară, posibil în Serbia. Primul amical va fi în 2 iulie, urmează apoi câte două jocuri pe săptămână.

Popa, despre șansele la Liga I: ”Se va face o manevră”

Antrenorul lui ACS Poli e sceptic în legătură cu o participare-surpriză în Liga I pe fondul problemelor de la Rapid. ”Nu știu dacă va fi adevărată, se va face o manevră tipic românească și vor rămâne echipele care sunt de fapt”, a conchis în stilu-i caracteristic Ionuț Popa.

Lotul prezent la reunire: Rusu, M.


Contra – Fridrich, Todorov, Cherecheș, Bocșan, Popovici, Artean, Elek, Motreanu, Bărbuț, Livan, Boldea, Timiș, Al. Postolache, Vădrariu, Velcotă, Vasi, D. Băban, Rus, Mailat, Sorescu, Bârnoi, Podină, L. Oprea, Pop, Pădurariu, Dăruială, Codrean, Gânju, Haruț, Dragalina, Popan, Andreici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.