Adrenalină şi distracţie la Road Patrol Bikers Festival. Vezi ce acţiuni vor...

Adrenalină şi distracţie la Road Patrol Bikers Festival. Vezi ce acţiuni vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI
Motociliştii se adună la o nouă ediţie a Road Patrol Bikers Festival
Motociliştii se adună la o nouă ediţie a Road Patrol Bikers Festival

Cea de-a 14-a ediţie a tradiționalului Bikers Festival, manifestare organizată de Road Patrol MC România, va avea loc din 17 până în 19 iunie, la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde.

„La fel ca și ultima dată, vă asteptăm într-o locație în care liniștea și natura se îmbină în mod plăcut oferind participanților șansa de a campa doua zile în mijlocul naturii. Prima zi a festivalului va fi dedicată întâmpinării participanților și a invitaților, urmând ca la lăsarea serii să dăm startul primelor concerte live.


Pentru cei mai rezistenți am pregătit și un DJ care să mențină și să întrețină ambianța după încheierea concertelor, pentru că știm că Berea nu se bea în liniște. Pentru ziua de sâmbătă, vrem sa începem de dimineață cu cafeaua care să ne pună cât de cât pe picioare pentru paradă. Va fi greu. La ultima ediție au fost cazuri în care cafeaua de dimineață s-a băut după paradă. Intenționăm să adunăm cât mai multe motociclete pentru plimbare și la fel ca și la edițiile precedente vrem să o facem în mod civilizat. Parada va începe de la Poligonul AJVPS și se va încheia tot acolo. Vor urma concursurile la care vom asista la adevărate demonstrații de măiestrie și îndemânare la finalul cărora vom premia câștigătorii. Seara va aduce odata cu răcoarea și a doua parte a concertelor live. DJ-ul se va ocupa mai departe de cei fără somn și însetați, până la răsăritul soarelui. Duminică va fi ziua în care ne vom împacheta și ne vom despărți urmând să ne revedem cu alte ocazii deosebite pe parcursul anului“, au transmis organizatorii evenimentului.

La faţa locului va avea loc şi o tombolă în urma căreia câştigătorul se va alege cu o motocicletă Honda CBR 500 F din 1989. Concertele vor fi susţinute de Sonatic, Gorun, Sanctuar, Pandora, Mayburn (Austria), Burning Table și Truda. Biletele de intrare la Bikers Festival costă 25 lei, iar doamnele şi domnişoarele au intrarea gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.