Akua Naru vine la Music Travel Festival. Vezi ce „încălzire“ se pregăteşte...

Akua Naru vine la Music Travel Festival. Vezi ce „încălzire“ se pregăteşte la Timişoara pentru acest eveniment VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Akua Naru va susţine un recital în cadrul Music Travel Festival 2016
Akua Naru va susţine un recital în cadrul Music Travel Festival 2016

Ultimul headliner anunţat de organizatorii Music Travel Festival – eveniment ce va avea loc în zilele de 17-19 iunie, la Herneacova, la 30 de kilometri de Timișoara – este Akua Naru.

Pe numele ei adevărat Latanya Hinton, Akua Naru e o solistă de hip hop care a terminat facultatea în Pennsylvania (SUA), şi a avut ocazia să călătorească destul de des în locuri ca Africa sau China. Albumul ei de debut, „The Journey Aflame”, a primit aprecieri din partea melomanilor din lumea întreagă.

Cea de-a doua ediţie a Music Travel Festival va avea parte de concerte şi recitaluri susţinute de Bebe, Yoav, Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Teo Milea, Mircea Baniciu, Fără Zahăr, Beck Corlan, Les Elephants Bizzares, Țapinarii, Mircea Vintilă, Basska, The Different Class, Brum, The Case, Sonatic și Nopame, iar abonamentele pentru cele trei zile costă 99 lei.

Sâmbătă, 11 iunie, la Timişoara va avea loc o „încălzire“ pentru acest eveniment alături de Moon Museum. „Mona Lisa, sexy & old people, munții și luna—toți și toate-și dau întâlnire când vine Moon Museum în oraș! Vă invităm să vă petreceți pe ritmuri indie-folk autentice, românești și în limbi împrumutate alături de trupa Moon Museum! Iniţial au existat câteva cântece scrise de Oigăn.


Apoi o invitaţie de a cânta singur, tot pentru Oigăn. Oigăn n-a vrut să cânte singur. A cântat cu Ami Crişan şi Mihai Grama. La un moment dat n-a mai vrut să scrie Oigăn pe afişe. Aşa că din folderul cu nume ipotetice de trupe a fost ales – unanim – Moon Museum. Acesta este numele unei plăcuţe de ceramică de doi centimetri pătrați, plină cu mâzgălituri de Andy Warhol, Oldenburg, Rauschenberg etc. lăsată pe lună, în misiunea Apollo 12. Apoi primul album, câteva concerte, făcând un slalom printre orarele ocupate ale mai multor trupe din care fac parte membrii – Kumm, RATB și byron. În prezent, Moon Museum înregistrează cel de-al doilea album în formulă – Oigăn, Ami Crişan, Mihai Grama, Andrei Robin Proca, Dan Georgescu, Vladimir Proca şi abia aşteaptă să cânte câteva piese în primă audiţie”, spun organizatorii.

Concertul Moon Musem va avea loc sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21.00 la D’Arc pe Mal, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.