Alin Popoviciu: „A fost un scor bun, spre deosebire de alte locuri...

Alin Popoviciu: „A fost un scor bun, spre deosebire de alte locuri din țară. Vom purta discuții pentru o majoritate în CJT”

0
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu vot alegeri (5)

PSD a câştigat alegerile pentru Consiliul Judeţean Timiş, după scrutinul care a avut loc duminică.

Conform datelor Biroului Electoral Judeţean în Timiș au fost înregistrate 239.170 de voturi valabile. Pentru Consiliul Județean Timiș, 89.166 de alegători au votat cu PSD (37,28%) în vreme PNL a obținut 77.060 voturi (32,21%). Cu alte cuvinte, candidatul PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş, Alin Popoviciu, a fost înfrânt de candidatul PSD Timiş pentru acelaşi post, şeful PSD Timiş Sorin Grindeanu, ambii capi de listă pentru consiliu.


Trebuie spus că scorul obţinut de PNL se leagă de faptul că Alin Popoviciu este cercetat de DNA în dosarul privind închirierea spaţiilor de la Aeroportul Timişoara, în vreme ce Grindeanu nu are probleme penale. Urmare a înfrângerii suferite de Alin Popoviciu, copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa a declarat pentru PRESSALERT.ro că îşi va menţine promisiunea de dinainte de alegeri şi va demisiona dacă formaţiunea pe care o reprezintă pierde cursa pentru conducerea judeţului.

Contactat de PRESSALERT.ro deputatul Alin Popoviciu a declarat şi el că „aştept numărătoarea finală şi mai departe vom vedea ce este de făcut. În judeţul Timiş am avut o prezentă scăzută la vot, însă dacă asta au ales cetăţenii, noi nu avem decât să ne supunem dorinţei lor manifestate prin vot. Urmează să purtăm discuţii pentru a forma o majoritate în Consiliul Judeţean Timiş. A fost un scor bun, spre deosebire de scorul obţinut de PNL în alte organizaţii din ţară, cum ar fi în Bucureşti”.

Despre demisia lui Dan Popa, Popoviciu a comentat doar că nu este o prioritate în acest moment. Amintim că şi în 2012, după ce a pierdut şefia CJ Timiş în faţa candidatului USL Titu Bojin, preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc făcea aceeaşi remarcă legată de scorul filialei Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.