Americanul Dubfire, jumătatea celebrului proiect Deep Dish, a făcut spectacol la Timişoara...

Americanul Dubfire, jumătatea celebrului proiect Deep Dish, a făcut spectacol la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-617051346">
Dubfire a făcut spectacol în cadrul unui nou eveniment pus la cale de BlackOut la Timisoara
Dubfire a făcut spectacol în cadrul unui nou eveniment pus la cale de BlackOut la Timisoara

La sfârşitul săptămânii trecute, clubberii timişoreni au avut parte de un spectacol pe cinste, alături de binecunoscutul DJ american de origine iraniană Dubfire, cunoscut de către melomani drept jumătatea duo-ului Deep Dish. Iniţial acest eveniment ar fi trebuit să se desfăşoare la sfârşitul anului trecut, dar a fost amânat din cauza tragediei petrecute la clubul Colectiv din Bucureşti. Pe lângă invitatul special al nopţii, la faţa locului au mai mixat Shaded, unul din membrii SCI + TECH, Nusha şi Just2, membrii Alongside Artists.

Setul lui Dubfire a reuşit să fie pe placul petrecăreţilor, iar la reuşita acestui party au mai contribuit elementele vizuale asigurate de Whitepoint,  sound-ul Funktion One şi locaţia din Calea Torontalului nr. 125, care a fost amenajată de către cei de la BlackOut aşa cum se cuvine pentru un party care a continuat până-n zori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.