ASU Politehnica pleacă în stagiul maghiar cu zece noutăți în lot. Echipa...

ASU Politehnica pleacă în stagiul maghiar cu zece noutăți în lot. Echipa suporterilor curtează un junior talentat de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
asu poli becicherecu (3)
Radu Motreanu (foto, nr. 19), în duelul ASU Poli – Mama Mia 3-1

Nou promovata timișoreană în Liga a II-a și-a stabilit după antrenamentul din această dimineață lotul pentru cantonamentul de la Bekescsaba. Antrenorul lui ASU Politehnica, Sorin Brîndescu, a înclus în lot nu mai puțin de zece jucători noi. Alb-violeții nu exclud noi transferuri în perioada următoare, una dintre țintele echipei susținute de galerie e Radu Motreanu, internațional de juniori care aparține de ACS Poli.

Pe lângă cei nouă jucători anunțați ieri, ASU Poli va miza în lotul de 22 pentru Ungaria și pe Markos Gakos. Portarul grec în vârstă de nici 20 de ani care a fost legitimat în țară în zona Bucureștiului inclusiv la Concordia Chiajna.


În aceste condiții a rămas în afara lotului Emanuel Fișteag, goalkeeperul junior de la LPS Banatul cu care ASU Poli a încheiat sezonul trecut va fi probabil împrumutat. La fel va fi probabil și cazul lui Alex Rus, accidentat, atacant care revenise de la Mașloc.

Deși nu fac parte din lot, Bogdan Străuț și Gabriel Siminic sunt încă în negocieri cu clubul. Cât despre Cristian Scutaru, care se prezentase la reunire, acesta dorea să plece într-un campionat străin. În schimb, tot de la ACS Poli, ASU îl dorește pe fundașul dreapta Radu Motreanu. Puștiul în vârstă de doar 18 ani a avut 22 de apariții în C, fiind împrumutat în ediția trecută la Mama Mia Becicherecu Mic. În cantonamentul maghiar ar putea ajunge și Marius Marin, deoarece mutarea sa la Sassuolo se va produce abia după jumătatea lunii iulie.

În stagiul de zece zile din Ungaria (1-10 iulie) ASU Poli va disputa și primele amicale. În datele de 5 și 7 alb-violeții vor avea dueluri cu Bekescsaba II (L3) iar pe 9 iulie se va juca cu Elore Bekescsaba, grupare din NB II.

Lotul ASU Politehnica pentru cantonamentul din Ungaria:

Portari: Alexandru Mitrea (CS Ineu), Alin Constantinescu (Ceahlăul Piatra Neamț), Markos Gakos (Grecia, L2);

Fundași: Branimir Stefanovic, Alex Birău, Cristian Gălan, Laurențiu Telescu (Mama Mia), Miodrag Todorov, Carol Taub;

Mijlocași: Ionuț Vucea, Dănuț Bilia, Dan Constantinescu (SV Berg), Flavius Vlădia (CSM Lugoj), Mădălin Stancu, Răzvan Ghinescu, Patrick Niță (Mama Mia), Andrei Țugui, Marco Giuricici, Denis Băban (Mama Mia);

Atacanți: Alexandru Bădăuță, Ștefan Blănaru (Millenium Giarmata), Arthur Teuț (Csikszereda Miercurea Ciuc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.