Bărbat din Kosovo, prins în timp ce încerca să intre ilegal în...

Bărbat din Kosovo, prins în timp ce încerca să intre ilegal în România, pe câmp. Unde vroia să ajungă

0
DISTRIBUIȚI

vuko markovic muntenegru migranti 3

Un tânăr din Kosovo, care încerca să intre ilegal în România, a fost oprit la frontiera „verde”, în Timiș. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare – I.T.P.F.


Timişoara au depistat un tânăr din Kosovo în timp ce intenţiona să intre ilegal în România din Serbia, pe la frontiera verde.

Poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pe lina combaterii migraţiei ilegale în urma căreia a fost depistat şi reţinut, la marginea localităţii de frontieră Valcani, tânărul care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul este Driton S., în vârstă de 22 de ani, din Kosovo. La cercetări, tânărul a declarat că intenţiona să ajungă în Germania şi pentru că nu deţinea documente legale s-a deplasat din Serbia pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, urmând a fi predată autorităţilor sârbe, în baza protocolului încheiat între cele două state.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.