BC SCM Timișoara a parafat primele înțelegeri pentru sezonul 2016-17. Ce străin...

BC SCM Timișoara a parafat primele înțelegeri pentru sezonul 2016-17. Ce străin important rămâne și cine revine la ”Leii din Banat”

0
DISTRIBUIȚI
bc timisoara steaua (8)
BC Timișoara începe să-și contureze noua echipă

Clubul alb-violet de baschet a anunțat primii patru jucători cu care a sjuns la un acord pentru următorul sezon al Ligii Naționale. Tinerii Zoran Milencovici, Horațiu Covlescu, dar și stranierul Mladen Jeremic, remarcat în primăvară, au semnat noi contracte cu BC SCM Timișoara. ”Leii din Banat” înregistrează și un ”comeback” în cadrul lotului, extrema Georgian Păun, care a evoluat ultima dată la CSU Sibiu.

Campion național la tineret în două rânduri cu BCT, Păun (22 de ani) revine după aventurile de la Sibiu și Farul.


Tânărul Horațiu Covlescu (19 ani) și Zoran Milencovici (25 ani) și-au prelungit în schimb înțelegerile actuale. Toate contractele noi sunt valabile pe doi ani. ”Sunt fericit și mândru că pot apăra şi pentru urmatorii doi ani culorile echipei BC Timisoara. Sper ca sezonul acesta să revenim acolo sus unde ne este locul, iar împreună cu fanii noştri să ne atingem obiectivele propuse”, a spus Milencovici pentru scmtimisoara.ro.

Cel mai valoros străin, rămâne

Din lotul vechi a fost confirmat de asemenea și sârbul Mladen Jeremic, cel mai inspirat transfer din campania trecută. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a avut o medie de 18.9 puncte pe meci, devenind al doilea marcator al ediției trecute a LNB.

Un nou contract pe două sezoane a semnat și ”principalul” Nenad Mandic, ”salvatorul” din ediția trecută de campionat. Oficialii clubului anunță de asemenea că sunt în negocieri avansate și cu alți jucători români și străini. La finele campionatului se discuta și despre o posibilă revenire a lui Zlatko Jovanovic, care evoluase în ediția trecută în Iran.

BC Timișoara se despărțise imediat după finele campionatului de majoritatea străinilor, dar și de tinerii localnici George Toth, Vlad Szekely și Raul Covaciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.