Britanica Joss Stone va susţine un concert extraordinar în cadrul festivalului Plai...

Britanica Joss Stone va susţine un concert extraordinar în cadrul festivalului Plai VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Joss Stone va susţine un concert extraordinar la ediţia din acest an a festivalului Plai
Joss Stone va susţine un concert extraordinar la ediţia din acest an a festivalului Plai

Organizatorii celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Plai, care va avea loc în perioada 9 – 11 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, au anunţat un nou nume care va fi prezent în cadrul evenimentului: Joss Stone.

Pe numele ei real Joscelyn Eve Stoker, artista s-a născut în Marea Britanie pe 11 aprilie 1987 şi a devenit cunoscută atât în lumea muzicii cât şi în cea a cinematografiei. Cel de-al doilea album al ei, Mind Body & Soul, a ajuns pe prima poziţie a topului britanic şi a generat hitul You Had Me. Interpreta a cântat alături de James Brown, Gladys Knight, Solomon Burke, Blondie, Smokey Robinson, Melissa Etheridge şi mulţi alţii. De-a lungul vremurilor, Joss Stone şi-a îmbrăţişat pornirile rebele, şi-a colorat părul în nuanţe multiple, a dansat desculţă. Fanii îi apreciază spiritul liber, încurajând-o să destăiunie cât mai multe amănunte despre ceea ce o pasionează.


Joss Stone a fost fascinată de muzica soul încă din copilărie. Şi-a început cariera muzicală încă de la vârsta de 13 ani. Joss a cochetat şi cu cinematografia, apărând în celebrul serial istoric „Dinastia Tudorilor”, alături de Jonathan Rhys Meyers şi Henry Cavill, în rolul Annei de Cleeves. Nu este singura apariţie cinematografica a artistei. Joss Stone a jucat şi în filmul „Eragon”, a apărut chiar şi în emisiunea Top Gear, iar în 2016 a jucat în filmul „Tommorow”.

Cel mai recent album al ei – cel de-al şaptelea disc din carieră – poartă numele de „Water for your soul” şi a apărut în 31 iulie 2015. S-a implicat în proiecte precum Superheavy (cu Mick Jagger, Damien Marley şi Rahman) şi Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid, concerte caritabile iniţiate şi organizate de către Bob Geldof din 1985). „În Timişoara Joss Stone va cânta în seara de 8 septembrie 2016, la Muzeul Satului Bănăţean, pentru că joi #plaiesoul şi ca parte din turneul ei Total World Tour, va cânta melodii de pe toate albumele, un mix de soul, blues, liquid groove reggae“, au transmis organizatorii.

La ediţia din acest an a festivalului Plai vor mai fi prezenţi Marinah – membră a trupei experimentale Ojos de Brujo, alături de Chicuelo – unul dintre cei mai renumiți chitarişti de flamenco ai lumii, în data de 10 septembrie, trupa Milky Chance şi celebrul Bob Geldof. Abonamentele la preţ special de pre-sale costă 75 de lei pentru cele trei zile de festival și se pot achiziţiona până în 30 iunie. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.