Cei mai mulți „profi tari” din România sunt la o universitate din...

Cei mai mulți „profi tari” din România sunt la o universitate din Timișoara. Pe cine au desemnat studenții

1
DISTRIBUIȚI

profesori uvt

La o universitate de stat din Timișoara predau cei mai mulți „profi tari” din România. Este vorba de 13 cadre didactice de la Universitatea de Vest care au fost premiate în cadrul Galei Profesorului Bologna. În total, 90 de dascăli din România au primit titlul de „profesor Bologna”. „Un prof tare este cel care câștigă atenția și respectul prin jovialitatea și ușurința cu care se lasă înțeles de către studenți, prin darul oratoriei și încrederea pe care o manifestă față de capacitatea de dezvoltare și înțelegere a studenților, subliniază aceștia”, transmite Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Cine sunt cei mai tari profesori de la UVT

Profesorii Universității de Vest din Timișoara premiați în acest an sunt: Zegrean Sergiu – Arte și Design, Pârvulescu Lucian – Chimie, Biologie, Geografie, Ilie Marian – Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic, Murgea Aurora – Economie și de Administrare a Afacerilor, Băniceru Cristina Ana, Chevereșan Cristina, Lupşan Karla, Vîlceanu Raluca Arianna – Litere, Istorie și Teologie, Ciumageanu Mugur Daniel, Obrad Ciprian Ioan – Sociologie și Psihologie, Cristescu Claudia, Panu Mihai Adrian și Turșie Corina – Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Interesant este faptul că cei mai tari profesori din România au fost votați chiar de către studenți.


Gala Profesorului Bologna este un proiect al ANOSR menit a-i premia pe cei considerați ca fiind adevărate modele în universitățile românești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.