Cel mai tânăr primar din Timiș face politică de trei luni. Câți...

Cel mai tânăr primar din Timiș face politică de trei luni. Câți ani are și cu ce avans a câștigat alegerile

3
DISTRIBUIȚI
Ionut Stanusoiu este cel mai tanar primar din Timis
Ionut Stanusoiu este cel mai tanar primar din Timis

Până acum nu a mai făcut politică. Era să devină preot, însă până la urmă și-a deschis o spălătorie auto unde lucrează cot la cot cu oamenii lui. Are 27 de ani și e membru PNL din luna martie. Anul acesta. Ionuț Stănușoiu va fi, în următorii patru ani, primarul comunei Ghiroda, localitate lipită practic de Timișoara.

Absolvent al Facultății de Teologie din Timișoara, Ionuț Stănușoiu s-a apropiat de PNL la europarlamentare, iar în martie s-a înscris în partid. Imediat a venit oferta de a candida. A acceptat, și a câștigat duminică la 18 voturi distanță față de locul 2. E căsătorit. În campanie, i-a fost model fostul cel mai tânăr primar din România, Alin Nica, tot liberal, edil la Dudeștii Noi, deja pentru al patrulea mandat.

„Știu, sunt enervant de tânăr.


Cred într-o nouă generație, un nou stil de viață”, spune noul primar. Mă laud cu un singur lucru. Că sunt un om bun! Am crescut în inima comunei și am fost educat în spiritul credinței, lumea mă știe de la biserică. Vreau să fac aparatul primăriei să funcționeze ca o echipă. Poate un audit intern și să aducem specialiști ca să reglăm disfuncționalitățile”, a mai declarat cel mai tânăr primar din județul Timiș, Ionuț Stănușoiu.

cor
Ionuț Stănușoiu face parte din corala bărbătească a protopopiatelor ortodoxe reunite din Eparhia Timişoara

Dincolo de propria afacere – spălătoria auto realizată cu fonduri europene, Ionuț Stănușoiu face parte din corala bărbătească a protopopiatelor ortodoxe reunite din Eparhia Timişoara. Duminica, e nelipsit în corul bisericii ortodoxe din sat.

3 COMENTARII

  1. =)) n-am ce sa zic..preot…spalatorie auto cu FONDURI…teologie…si dupa aia primar=))) asta da meseria..ce o sa faca asta maiii baietii maiii faaai vaiii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.