Cele mai frumoase pisici abandonate așteaptă să fie adoptate de timișorenii cu...

Cele mai frumoase pisici abandonate așteaptă să fie adoptate de timișorenii cu suflet mare. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

pisici

Timișorenii cu suflet mare care iubesc pisicile sunt așteptați să participe la un eveniment inedit. Asociația Pieces of Heaven organizează un târg de adopții pisici în perioada 11-12 iunie, la Jack’s Bistro. Potrivit organizatorilor, toate pisicile prezente la acțiune sunt deparazitate, vaccinate, sterilizate și abia așteaptă să fie luate acasă de o persoană iubitoare.

Timișorenii, încurajați să facă donații

Reprezentanții Pieces of Heaven spun că au luat decizia de a organiza un târg de adopții pisici în condițiile în care străzile sunt pline de feline „fără familii, abandonate, speriate, flămânde, bolnave și chiar moarte”.


De asemenea, timișorenii care doresc să contribuie la salvarea unei pisici, dar nu pot să ia una acasă, pot face mici donații, iar banii strânși vor fi folosiți pentru ca voluntarii din cadrul ONG-ului să poată trata, opera, vaccina și deparazita viitoarele feline care au nevoie de ajutor.

„Vă așteptăm să ne cunoaștem, să vă jucați cu pisicile, să vă lăsați dezmierdați de felinele noastre, să vă încărcați cu energie pozitivă și bineînțeles, să vă îndrăgostiți de viitorul membru al familiei voastre”, transmite Pieces of Heaven. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.