Concert extraordinar cu Vizi Imre la Timişoara. Vezi ce piese pregăteşte artistul...

Concert extraordinar cu Vizi Imre la Timişoara. Vezi ce piese pregăteşte artistul pentru acest eveniment

0
DISTRIBUIȚI
Vizi Imre va susţine un concert extraordinar la Timişoara
Vizi Imre va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Vizi Imre va susţine un concert extraordinar alături de band-ul lui la Timişoara, ocazie cu care melomanii se vor putea delecta cu piese din repertoriul propriu, precum „Iubiți şi gata”, „După ani şi ani”, dar şi cover-uri ale unor artişti legendari, cum ar fi Van Halen şi Tina Turner.

Nu doar vocea plină de personalitate reprezintă punctul forte al artistului, ci şi faptul că din repertoriul acestuia fac parte peste 600 de piese, cântate în zece limbi diferite, printre care engleză, franceză, spaniolă, portugheză, italiană, poloneză, norvegiană etc.


Vizi militează prin piesele lui pentru o lume mai bună, mai civilizată, mai ales că fostul concurent de la Vocea României s-a implicat ori de câte ori a putut în campanii de reciclare, foundraising pentru orfelinate şi acțiuni de prim ajutor. Într-un interviu acordat site-ului one.ro artistul a declarat că pentru luna iunie pregăteşte un nou videoclip şi în curând va scoate albumul „The chaos in my mind”.

„Trei piese din repertoriul românesc care îmi plac sunt Alexandra Uşurelu – “La capătul lumii” (e poezie pe muzică adevărată, aşa cum toate ar trebui să fie), VH2 – “Trece vremea” (Muzică bună şi mesaj), Holograf – “Am rămas doar noi” (o  piesă plină de pasiune şi mi se face pielea de găina când o ascult)“, a declarat artistul.

Concertul va avea loc astăzi, miercuri, 8 iunie, de la ora 21.00, la Vineri 15, iar biletele de intrare costă zece lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.