Din nou COD GALBEN pentru vestul țării. Până când este valabil și...

Din nou COD GALBEN pentru vestul țării. Până când este valabil și ce județe sunt afectate

0
DISTRIBUIȚI

Ploile și vijeliile continuă și azi în Banat. INMH a emis un nou avertisment de cod galben de ploi, luni dimineața. Acesta a intrat în vigoare luni la ora 10,00, și durează până marți la ora 11. Jumătate de țară, în vest, e afectată.

temp_judete_fgurcnk6rmbu96ntdj7mkfdillpf277g_13

În intervalul menţionat, în Banat, Crişana, Maramureş, precum şi în vestul Transilvaniei şi al Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.


Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 50 l/mp.

În prima parte a zilei de luni, local în județul Timiș, îndeosebi în partea de centrală, în zona localităților Banloc, Cebza, Sânmihaiu Român, Timișoara, Liebling, Topolovățu Mare, Recaș, Pișchia, și local în județul Arad, îndeosebi în partea centrală și de nord, în zona localităților Vinga, Arad, Lipova, Pâncota, Ineu, Craiva, se vor semnala frecvente descărcari electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, cantități de precipitații care pot depăși 20…25 l/mp, intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.