Distracţie cu bijuterii pe două roţi, concursuri de îndemânare şi recitaluri rock,...

Distracţie cu bijuterii pe două roţi, concursuri de îndemânare şi recitaluri rock, la Bikers Festival FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1711597770">
Motocicliştii s-au adunat cu mic cu mare la o nouă ediţie a Bikers Festival, la Timişoara
Motocicliştii s-au adunat cu mic cu mare la o nouă ediţie a Bikers Festival, la Timişoara

Cea de-a 14-a ediţie a tradiționalului Bikers Festival, manifestare organizată de Road Patrol MC România, a avut loc în weekend-ul trecut, la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde.

Ca în fiecare an, organizatorii festivalului le-au oferit pasionaţilor de motociclete o serie de concursuri, o paradă moto, concerte şi distracţie, într-un cadrul cât se poate de propice desfăşurării unor asemenea acţiuni. Printre trupele care au cântat la acest festival s-au numărat austriecii de le Mayburn, care au repurtat succes în faţa spectatorilor cu un power-rock gustat din plin de rockeri. Timişorenii de la Sonatic au cântat piese de pe cel de-al doilea material discografic, numit „Iluzii“, care conține nouă piese proprii.

Trupa timişoreană Gorun – care a luat naștere ca o idee a solistului Marcel Gug, la sfârșitul anului 2012 – a reuşit să fie pe placul spectatorilor cu un concert care s-a bucurat de aplauze, iar printre trupele care au mai susţinut recitaluri s-au numărat Burning Table, Sanctuar, Pandora şi Truda. Festivalul a inclus şi demonstraţii de măiestrie și îndemânare şi chiar şi o tombolă în urma căreia câştigătorul s-a ales cu o motocicletă Honda.

Foto: Mirel Adrian Ceaca

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.