Doi sirieni, trimiși în judecată pentru trafic de migranți și trecere frauduloasă...

Doi sirieni, trimiși în judecată pentru trafic de migranți și trecere frauduloasă a frontierei

0
DISTRIBUIȚI

vama

Doi sirieni, tată și fiu, au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă continuată şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Procurorii au încheiat rechizitoriul zilele trecute.

Din probele administrate în cauză rezultă că „în data de 14 august 2015 inculpatul Abdul Daem Mohamed Nazir, cetățean sirian, a trecut în mod ilegal frontiera din Serbia în România, unde s-a întâlnit cu fiul său, Abdul Dayem Sahir, cetățean belgian de origine siriană, cazându-se ulterior, împreună cu acesta, la un hotel din Timișoara.


În data de 15 august 2015, în jurul orelor 13.00, inculpatul Abdul Dayem Sahir, intenționând să ajungă împreună cu tatăl său, inculpatul Abdul Daem Mohamed Nazir, în Belgia, l-a transportat pe acesta din Timișoara în localitatea Cenad cu autoturismul marca Nissan, înmatriculat în Belgia, prezentându-se în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad în jurul orelor 15.37. Ajunși în punctul de trecere a frontierei, inculpatul Abdul Daem Mohamed Nazir a încercat să tracă frontiera de stat în Ungaria, în mod fraudulos, şi anume prin folosirea unui act de identitate falsificat, care atesta în mod nereal că este emis de către autorităţile italiene, aspect cunoscut de către inculpatul Abdul Dayem Sahir, fiind însă descoperiți de către lucrătorii poliției de frontieră”.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.