Două seri minunate, cu folk-rock pe malul Begăi, alături de Pragu De...

Două seri minunate, cu folk-rock pe malul Begăi, alături de Pragu De Sus: „Nimeni nu-i aşa perfect / Ca şefu’ / Şi simpatic, şi deştept…“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-675076944">
Pragu De Sus a susţinut două concerte acustice la Timişoara
Pragu De Sus a susţinut două concerte acustice la Timişoara

Muzicienii care alcătuiesc formaţia Pragu De Sus au susţinut două concerte acustice în Timişoara, recitalurile desfăşurate miercuri şi joi seara pe terasa Porto Arte având parte de un succes deosebit în rândul amatorilor de folk din oraşul nostru.

Alături de compoziţiile proprii, muzicienii au „atacat“ şi câteva „evergreen“-uri din repertoriul folk şi rock, printre melodiile care s-au bucurat de aplauze sincere la faţa locului numărându-se şi piesa lui Alexandru Andrieş cu „Nimeni nu-i aşa perfect /Ca şefu’/Şi simpatic, şi deştept…/Ce om !/Nimeni nu-i aşa perfect/Ca şefu’/Nici un fir de păr pe piept…/Ce om !“. Cariera trupei Pragu De Sus a început în anul 2004, odată cu primele apariții scenice și cu editarea primului material discografic, „Decupaj Sonor”.

Înființată de Călin Bârcean, Costel Răsuceanu, Marian Draghia și Constantin „Bebe” Borozan, Pragu’ de Sus a rămas, timp de un deceniu în prim-planul vieţii muzicale timișorene. Repertoriul abordat cuprinde sute de piese din sfera folk-pop-rock, dintre care peste 30 sunt compoziții proprii. Solistul Călin Bârcean și Pragu’ de Sus au redeschis culoarele folkului în zona de vest a țării, prin apariții regulate și colaborări de durată cu artiști precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu (cu care s-a înregistrat piesa „Nimeni, nimeni” în 2009), Ducu Bertzi, Marius Bațu și alții. Proiectele trupei au atras și muzicieni timișoreni, Horea Crișovan fiind prezent pe ultimele două albume Pragu’ de Sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.