DRAMATIC Trupul băiețelului dispărut în urmă cu două săptămâni dintr-un sat din...

DRAMATIC Trupul băiețelului dispărut în urmă cu două săptămâni dintr-un sat din Hunedoara, găsit în apele râului Strei. Ce spun polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

copil disparut

După două săptămâni de la dispariție, trupul micuțului de nici doi ani dintr-un sat din județul Hunedoara a fost găsit, în această dimineață, în apele râului Strei.


Vă reamintim că băiețelul de un an și șapte luni din satul Galați, comuna Pui, era de negăsit din data de 18 mai. Acesta se juca alături de sora lui pe malul râului, iar familia credea că a căzut în apă. Astfel, peste o sută de polițiști, jandarmi și pompieri, printre care și jandarmi din Timiș, s-au mobilizat și au pornit în căutarea băiețelului.

S-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă

„Astăzi, în jurul orei 10.00, o echipă de polițiști și jandarmi care desfășura activități de căutare, activități care de altfel nu s-au întrerupt de la data dispariției, au identificat cadavrul micuțului în barajul Bucium – Orlea. S-a deplasat și o echipă de intervenție a celor de la inspectoratul pentru situații de urgență cu o barcă și care l-au extras din apă, iar medicii legiștii vor efectua necropsia pentru stabilirea cauzei morții. În paralel, cercetările continuă, existând un dosar penal «in rem» pentru ucidere din culpă. Dacă va fi cineva găsit vinovat în urma anchetei coordonate de Parchetul Hațeg, se vor lua măsurile prevăzute de lege”, ne-a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.