Dubfire ajunge pentru prima oară în Timişoara. Vezi unde va avea loc...

Dubfire ajunge pentru prima oară în Timişoara. Vezi unde va avea loc petrecerea VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Dubfire ajunge pentru prima oară la Timişoara, în acest weekend
Dubfire ajunge pentru prima oară la Timişoara, în acest weekend

După ce iniţial evenimentul care ar fi trebuit să îl aducă pe legendarul DJ american de origine iraniană Dubfire (jumătatea duo-ului Deep Dish) la Timişoara a fost anulat din cauza tragediei din clubul Colectiv, organizatorii de la BlackOut au reprogramat acest party, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri 24 iunie, de la ora 22:00, pe Calea Torontalului nr 125.

„Fie că-l ştiţi drept Dubfire, Dubfire Hybrid, Ali – jumătatea duo-ului Deep Dish, sau ca label boss-ul SCI + TECH, legenda techno-ului ajunge pentru prima dată la Timişoara.


Alături de Shaded, unul din membrii SCI + TECH, şi bineînţeles Nusha şi Just2, membrii Alongside Artists. Timişoara este oraşul de care BlackOut s-a îndragostit iremediabil, într-un timp destul de scurt, locul în care cele mai frumoase amintiri ne-au rămas întipărite adânc în suflet, locul în care alături de voi ne-am simţit, ne simţim întotdeauna speciali, pentru că voi sunteţi BlackOut“, au transmis organizatorii.

Party-ul va avea parte de elemente vizuale asigurate de Whitepoint şi sunet Funktion One, iar biletele de intrare costă 40 lei înainte de miezul nopţii şi 50 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.