O nouă PREMIERĂ a druckerilor: emisiune dedicată ascensiunii lui ASU Politehnica. Ce...

O nouă PREMIERĂ a druckerilor: emisiune dedicată ascensiunii lui ASU Politehnica. Ce subiect a fost abordat în primul episod VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
ASU Poli parcurs (1)
Ascensiunea lui ASU Politehnica a inspirat o emisiune-serial

Promovarea lui ASU Politehnica în Liga a II-a, care a întregit un parcurs fulminant la doar patru ani de la startul proiectului, a dus la o nouă inițiativă din partea suporterilor. De astăzi clubul alb-violet are și propria emisiune-serial dedicată ascensiunii incredibile și denumită ”Cei mai frumoși ani”, după un celebru slogan al galeriei.

Inițiativa reprezintă o premieră în România, susțin suporterii, fiind realizată de ei, cu ajutorul partenerilor, și dedicată echipei favorite. În primul episod moderatorul Radu Faur, fost jurnalist sportiv, i-a avut invitați pe Sebastian ”Mihalcea” Novovic, liderul Druckeria, și Emanuel Cernescu, susținător responsabil de o mulțime de proiecte grafice.


Aceștia au vorbit printre altele de motivul îndreptării către proiectul, ”de jos”, ASU Politehnica, dar și despre celebra discuție cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu în vara lui 2012. ”I s-a pus foarte clar în vedere că suporterii nu vor accepta o nouă mutare de echipă, precum s-a întâmplat cu AEK, s-a plecat oarecum de la discuții pe aceeași lungime de undă. După care, să aflăm din ziare că au mers oameni la diverse întâlniri, fără ca noi să fim întrebați… Asta a fost și propunerea, patru ani jucam pe Știința, în timpul acesta făceam stadion”, a explicat ”Mihalcea”.

”Un răspuns a fost că nu poate să îl prindă un nou mandat fără echipă în Divizia A”, a precizat Ema Cernescu. Printre cei cu care fanii s-au consultat la demararea proiectului au fost austriecii de la SV Austria Salzburg, formație cu care s-ar putea disputa un amical în acest an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.