Grindeanu, PALMĂ pentru UNPR la CJ Timiş: majoritate cu PMP şi ALDE....

Grindeanu, PALMĂ pentru UNPR la CJ Timiş: majoritate cu PMP şi ALDE. Cine vor fi vicepreşedinţii

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu lansare psd 6

Răsturnare de situaţie la Consiliul Judeţean Timiş, unde alianţa formată din PSD şi UNPR anunţată în urmă cu câteva săptămâni pentru constituirea unei majorităţi a fost anulată.

Urmare a apropierii UNPR de PNL şi a posibilei fuziuni, PSD a început negocierile cu PMP şi ALDE. Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a confirmat pentru PRESSALERT.ro, în exclusivitate, că negocierile purtate cu cele două partide au ajuns şi la un rezultat.


“Momentan mă aflu la masa de discuţii cu 20 de consilieri judeţeni. Am semnat un protocol de colaborare cu ALDE şi PMP, pentru constituirea unei majorităţi. Vreau să clarific faptul că decizia noastră vine după ce UNPR nu a mai ştiut exact în ce direcţie merge. Aşa cum a spus şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, şantajul practicat de UNPR este inacceptabil. Eu unul, ca preşedinte al PSD Timiş, nu am putut să accept să ni se forţeze mâna în a lua decizii”, a spus Grindeanu. Astfel, în baza noilor negocieri, vicepreşedinţii CJ Timiş sunt şefa PMP Roxana Iliescu şi Traian Stancu, din partea AlDE.

Roxana Iliescu a confirmat şi ea semnarea protocolului şi ne-a spus că “este adevărat, sunt lângă domnul Grindeanu, confirm că am creat o majoritate care îl susţine pe domnul Grindeanu ca şi preşedinte al CJ Timiş. Cele două funcţii de vicepreşedinte vor merge la PMP şi ALDE, una fiind ocupată de mine şi alta de domnul Traian Stancu”. Din partea ALDE, protocolul a fost confirmat de Marian Cucşa, secretarul organizaţiei de Timiş, care ne-a spus că partidul pe care îl reprezintă va deţine una din funcţiile de vicepreşedinte la CJ Timiş. De altfel, încă de pe vremea anunţului că majoritatea la CJT se va constitui cu PSD şi UNPR, ALDE promitea că îl va susţine pe Grindeanu pentru funcţia de preşedinte. UNPR-istul Titu Bojin, actualul președinte al CJ Timiș ne-a spus că „noi nu ne-am aliat cu nimeni încă. Aștept să vină președintele Ion Răducanu de la București și vedem ce va fi”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.