Fals doctor care profita de suferința timișorenilor, reținut de polițiști. Câți bani...

Fals doctor care profita de suferința timișorenilor, reținut de polițiști. Câți bani a obținut de la victime

0
DISTRIBUIȚI

coplata-spital

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş al-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe Titel Cătălin Mihai pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și înșelăciune. Acesta pretindea că are influențe asupra medicilor de la Casa Austria și cerea bani de la pacienți.

„În fapt s-a reţinut că în cursul lunilor mai – iunie 2014, Titel Cătălin a pretins și primit de la persoana vătămată M. I. D.sumele de 2.000 lei și 650 euro pentru a-i determina pe medicii din cadrul Spitalului Casa Austria din Timișoara, care se ocupau îngrijirea pacientului B. G. S., fratele persoanei vătămate, internat în stare gravă în urma unui accident de muncă, asupra cărora a lăsat să se creadă că are influență, să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu, respectiv să-i acorde pacientului B.


G. S. asistență medicală necesară, în lipsa căreia acesta ar fi decedat”, transmit procurorii.

Infracțiunea de înșelăciune constă în aceea că în aceeași perioadă, atribuindu-și calitatea mincinoasă de medic, a pretins și primit de la aceasta mai multe sume de bani, în total 15.000 de lei, inducând-o în eroare pe cu privire la faptul că banii ar fi necesari pentru achiziționarea medicamentelor și a altor materiale sanitare necesare tratării numitului B. G. S., aspect contrar realității, în condițiile în care întregul tratament a fost asigurat pacientului  de către spital.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.