Fornetti te trimite la Untold. Ce poate fi mai frumos decât un...

Fornetti te trimite la Untold. Ce poate fi mai frumos decât un weekend plin cu muzică bună şi iubitul/iubita lângă tine? (P)

0
DISTRIBUIȚI

 

impreuna3

Desemnat cel mai bun festival al anului 2015, Untold se anunţă şi în acest an un eveniment de senzaţie, cu cei mai renumiţi DJ ai lumii concertând la Cluj-Napoca. Pentru că vara începe cu adevărat când începe şi festivalul, Fornetti România vrea să nu te lase acasă şi să-ţi ofere un weekend memorabil, 3 zile şi 3 nopţi de distracţie.


Cum bucuriile nu trebuie trăite de unul singur, Fornetti ţi-a pregătit un pachet care o include/îl include şi pe partenerul tău de viaţă, fie soţ/soţie, iubit/iubită.

Cum un festival înseamnă tinereţe şi voie bună, amuzament şi adrenalină, te provocăm să ne trimiţi un video în care să ne spui, pe scurt sau mai detaliat, de ce iubitul/iubita merită să te însoţească la Festivalul Untold. Cele mai creative declaraţii, cele mai neobişnuite video-uri vor fi recompensate cu bilete pentru întreg festivalul Untold.

Mai mult, câştigătorii vor fi Ambasadori de Brand din partea Fornetti la festival, fiind implicaţi în acţiunile companiei şi li se va garanta un weekend memorabil. Village Fornetti este pregătit să întâmpine zeci de mii de tineri amatori de distracţie, iar tu poţi să fii acolo să ne ajuţi!

Împreună La Untold este concursul care îţi poate aduce gratuit bilete la Untold, începând cu 22 iunie şi până pe 17 iulie. Campania se va desfăşura pe pagina de Facebook Fornetti România (www.facebook.com/fornettiro), iar Regulamentul Oficial poate fi consultat pe www.fornetti.ro.