Grindeanu: primele PLANURI după ce a fost ales preşedinte al CJ Timiş....

Grindeanu: primele PLANURI după ce a fost ales preşedinte al CJ Timiş. Ce au declarat vicepreşedinţii PMP şi ALDE

0
DISTRIBUIȚI

depunere juramant cjt 2016 (2)

După finalizarea plenului de astăzi, noul președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat că va purta o discuție cu fosta conducere pentru a afla care sunt problemele stringente ale județului și că va face demersurile pentru ca CJ Timiș să vină în sprinijul sinistraților din județ.

Întrebat dacă va avea în vedere şi implementarea proiectelor nefinalizate de vechea administraţie, Grindeanu a declarat că „bineînţeles. Fiecare dintre noi am venit cu proiecte, unele comune, mă refer la cele trei forţe politice. Aş avea o rugăminte. Să ştiţi că, de acum, în ceea ce mă priveşte, chestiuni politice şi întrebări legate de politică vă rog și fac apel să nu îmi puneţi, ci doar chestiuni legate de administrație. În ceea ce îi priveşte pe colegii, e treaba lor cum vor să gestioneze. Oricum suntem o echipă. Chestiunile de partid și toate lucrurile partidului din care facem parte se discută la partid.


Aici discutăm administrație. Ca să revenim, fiecare dintre noi am avut proiecte, unele dintre ele comune, altele dintre ele separate, printre care și cele pe care le-ați amintit. Sigur din moment ce asta ne-am propus pe următorii patru ani sigur că asta vom face. Sigur că am avut emoții. E omenește să ai emoții și dacă nu ai emoții, înseamnă că ai o problemă. Eu chiar am avut emoții și eu și colegii mei pentru că noi chiar am trecut în ultima săptămână prin experiențe pe care nu le doresc nimănui, prin anumite lucruri care spuneam că nu fac politică. Dar când vom merge la partid, fiecare dintre noi o să vă spună și despre experiența de care am avut parte” a declarat Sorin Grindeanu.

Vicepreședintele CJ Timiș, Roxana Iliescu, a declarat că „le mulțumesc tuturor și mai mult ca sigur cred că și cei care nu mi-au dat votul lor vor constata că sunt un om onest și un om de încredere. Am avut majoritate, am fost validată, mai puțin contează cu ce număr. Important este să știe că vor avea în mine un vicepreședinte serios și de încredere”.

Reprezentantul ALDE în conducerea CJ Timiş, Traian Stancu, a avut un mesaj pentru foştii colegi din PNL. „Voi fi și vicepreședintele lor, am lucrat împreună, știu cum se lucrează cu mine și cred că o parte dintre ei chiar își doresc să lucrăm împreună. Avantajul meu ar fi că în proiectul politic în campanie electorală al meu era legat de relația dintre consiliul local și județean, de modul în care vom face administrație, o relație foarte bună între consilierii județeni, aparatul executiv și comisii care să lucreze. Vom avea unele lucruri pe care trebuie să le punem la punct și să începem din plin activitatea. (…) A fost o chestiune interesantă și sincer vă spun, după părerea mea, e unul din lucrurile serioase întâmplate în politică. Uitați-vă cum am început discuțiile și unde s-a ajuns. S-a întâmplat ceea ce cam rar se întâmplă în politică, a câștigat de data asta seriozitatea”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.