Grindina a stricat prima zi de Music Travel Festival. Vezi ce recitaluri...

Grindina a stricat prima zi de Music Travel Festival. Vezi ce recitaluri mai au loc în acest weekend la Herneacova FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1994690355">
Grindina de la Herneacova s dat peste cap prima zi din Music Travel Festival
Grindina de la Herneacova s dat peste cap prima zi din Music Travel Festival

Vremea nefavorabilă a făcut ca prima zi din Music Travel Festival – eveniment desfăşurat la aproximativ 30 de kilometri de Timişoara, la Herneacova – să fie dată peste cap.

Grindina care s-a abătut la faţa locului a întrerupt concertul celor de la Moonlight Breakfast, iar recitalurile programate outdoor au avut de suferit. „Din cauza grindinei, am avut probleme la scena principală. Tehnic, nu a fost posibil ca recitalurile să continue, fiindcă datorită bălţilor de la faţa locului exista un serios pericol de electrocutare. Alternosfera nu au mai cântat. Recitalul lor a fost mutat pe duminică, băieţii urmând să facă un efort extraordinar, fiindcă astăzi (n.n. – sâmbătă) susţin un concert la Galaţi“, ne-a declarat Adi Creţ, din partea organizatorilor.

Pe scena outdoor a evenimentului au concertat Les Elephants Bizzares şi Moonlight Breakfast. Recitalul susţinut de Bazooka, Christie şi Adiţă (membrii Moonlight Breakfast) a avut parte de un succes deosebit, iar după grindina care a „măturat“ excelenta locaţie în care se desfăşoară evenimentul, formaţia a mai continuat să cânte în faţa fanilor strânşi în faţa scenei, fără amplificare, dar cu multe aplauze sincere din partea spectatorilor. Solista spaniolă Bebe, care a câştigat un premiu Latin Grammy şi care a fost prezentă în premieră în România, a susţinut un recital pe scena „indoor“, cântând în faţa fanilor preţ de două ceasuri. „Ne bucurăm foarte mult că publicul a venit în număr mare la Herneacova. În prima zi a festivalului am avut parte de peste 3.500 de spectatori şi avem o sumedenie de oameni care au venit în zona de camping. Urmează încă două zile pline cu concerte extraordinare şi alte programe deosebite“, a mai adăugat Adi Creţ, din partea organizatorilor. După concerte, vineri, la faţa locului a avut loc un after – party cu echipa anonimTM compusă din Phoebe 1, MC Tina, Newgotti şi Seba 1394.

Sâmbătă şi duminică, la Music Travel Festival vor susţine concerte Sonatic, Alexandra Uşurelu, Grimus, Robin and the Backstabbers, Yoav, Akua Naru, Basska, Şuie Paparude, Beck Corlan, Ada Milea, Ţapinarii, Fără Zahăr, Mircea Vintilă,, Emeric Imre, Mircea Baniciu  şi Teo Milea. Biletele pentru acest eveniment costă 50 lei pe zi sau 99 lei abonament valabil pe toată perioada desfăşurării festivalului.

Foto: Alin Zelenco

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.