IMPRESIONANT Un bărbat din vestul țării a înotat 12 ore fără întrerupere,...

IMPRESIONANT Un bărbat din vestul țării a înotat 12 ore fără întrerupere, în scop caritabil, pentru bătrânii dintr-un centru de îngrijire

0
DISTRIBUIȚI

avram iancu

Gest impresionant făcut de un bărbat din vestul țării. Avram Iancu, un bibliotecar din Petroșani în vârstă de 40 de ani, s-a decis să-și sacrifice o zi de concediu pentru a face un efort supraomenesc cu scopul de a atrage atenția asupra nevoilor bătrânilor din centrul de îngrijire din oraș.

Astfel, miercuri dimineața, la ora 09.00, Avram Iancu a început un maraton acvatic dedicat persoanelor vârstnice, la Bazinul Didactic din Petroșani. Bărbatul a înotat pentru ei, în mod caritabil, 12 ore fără întrerupere, până la ora 21.00. Oamenii au fost încurajați să asiste la maratonul acvatic, dar și să doneze câțiva lei pentru bătrânii din centrul din Petroșani, pentru ca ei să poată beneficia de cea mai bună îngrijire.

„După un lung efort am reușit să termin cu bine cele 12 ore de înot caritabil pentru Asociația „Bunicii Văii Jiului”! Mă limitez acum la mulțumiri pentru cei 15 oameni care au venit special la bazinul de înot, pentru a fi alături de cauză și pentru a dona sume de bani’, a scris Avram Iancu pe contul său de socializare, după terminarea maratonului.

avram iancu

Avram Iancu este cunoscut ca fiind primul român care a încercat să traverseze înot Canalul Mânecii fără un costum de neopren.


Tentativele sale au eșuat din cauza condițiilor meteo dificile și a mării extrem de reci.

Oamenii care doresc să-i ajute pe bătrânii nevoiași din Petroșani pot afla mai multe informații despre cum pot dona bani AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.