Înfrângerea dinozaurilor

Înfrângerea dinozaurilor

4
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Dincolo de victoria personală, alegerea lui Sorin Grindeanu și a Roxanei Iliescu în fruntea Consiliului Județean Timiș reprezintă schimbarea de generații în politica locală. Și nu a fost simplu, dovadă fiind toate încercările hârșiților în politică de a rupe alianța care i-a propulsat pe cei doi.

Bojin, Robu, Răducanu au primit astăzi replica unei generații care a învins respectând un principiu prea des încălcat în politică: cuvântul dat.


Onoarea pusă în joc prin semnătura de pe o înțelegere a contat mai mult decât o funcție mai bună pentru unii, și asta poate să fie cheia schimbării.

Nu este decât o bătălie câștigată, iar războiul se anunță unul lung și de uzură, pentru că dinozaurii politicii nu vor accepta prea ușor înfrângerea. Marea provocare pentru noua generație care preia încet-încet puterea politică este să dovedească faptul că a învățat din greșelile celorlalți și are respect față de electorat. Altfel, se vor prăbuși mai repede decât s-a întâmplat în cazul înfrânților de astăzi. Pentru că lumea nu mai are timp să aștepte.

4 COMENTARII

  1. Bota, te trezesti vorbind niste prostii mai mari decat tine. A nu ma intelege gresit, Robu/Bojin/Culita Chis/Cojocari si alti dinozauri sunt intr-adevar de aruncat la gunoiul istoriei Timisoarei, dar sa vii sa spui ca Grindeanu face parte din noua generatie… cred ca glumesti :)) Pai Grindeanu era prefect si conducea bine meci impreuna cu Bojin, ca s-or detronat pe la ei prin partid asta-i deja alta discutie, dar sa spui ca tre’ sa ne punem speranta in Grindeanu, care vorba astuia de deasupra mea, nu o facut nimic nici pentru Timis si nici pentru Timisoara, asta chiar mi se pare lipsa de respect fata de cititorii tai.
    Intoarce-te la articolele alea cu titluri boombastice: „Lovitura de teatru/N-o sa-ti vina sa crezi/Ramai prost/Rasturnare de situatie/Incredibil/N-ai fi crezut asa ceva” etc, ti se potrivesc mai bine decat analize din astea politice de 2 bani si 13 randuri.

    Ai mai pus si 5 „empty lines” ca altfel articolul asta chiar ar fi parut o fituica…

    • Uitat sa amintiti titlurile „INCREDIBIL uite ce a facut ROBU…” sau „EXCLUSIV bolidul de lux / 75 000 euro al primarului ROBU.
      Daca noua genereatie in care timisoreni trebuie sa-si puna sperantele este reprezentata de Grindeanu, Popovici, Iliescu ( ce ironie )sau Simons, eu cred ca suntem pe derumul cel bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.