Marius Dugulescu la PRESSALERT LIVE: „Chiar dacă nu îţi convine o părere,...

Marius Dugulescu la PRESSALERT LIVE: „Chiar dacă nu îţi convine o părere, nu poţi să încalci legea, nu putem ajunge la dictatură”. Cu ce personaj biblic îl compară pe Nicolae Robu (P)

0
DISTRIBUIȚI

dugulescu2

Un primar prefăcut care cenzurează orice opinie care nu îi este favorabilă – aşa crede candidatul PMP la Primăria Timişoara, Marius Dugulescu, că este primarul Timişoarei Nicolae Robu. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, acesta a comentat legat de confiscarea bannerelor celor care au protestat la lansarea vaporaşelor pe Bega de ziua primarului.

Cu ce personaj biblic îl compară Dugulescu pe Robu

„O pseudo-lansare, că nu putem vorbi de o lansare oficială. Doar pentru că este campanie electorală au trebuit scoase puţin la plimbare aceste vaporaşe ca să le prezinte ca pe o realizare. Am auzit şi eu despre acest incident, este tragico-comic. Comic pentru că se face haz de băşcălie de un lider care a ajuns să fie atât de arogant şi atât de plin de sine. Îl compar cu Nebucadnețar din Biblie (n. r. – Nabucodonosor al II-lea) care, după ce a clădit Babilonul, vorbea cu el însuşi. Se pare că era un om singur chiar dacă era un om mare şi spunea nu toate astea le-am făcut eu, Nebucadnețar, nu sunt eu cel care am făcut aceste realizări cu mâinile mele? Această campanie atât s-a vorbit de domnul Robu la persoana întâi și este puţin amuzant că românii mai pot să facă filmuleţele acelea cu Titanic.


Dar este tragic în acelaşi timp că tot în Timişoara se încearcă să se pună pumnul în gura presei şi unor persoane chiar şi deplasate care să zicem că nu au dreptate. Dar se încearcă să se pună pumnul în gură şi o presiune asupra persoanelor care hai să spunem, au o părere. Chiar dacă nu îţi convine părerea respectivă nu poţi să încalci legea, nu putem ajunge la dictatură mai ales la Timişoara doar aşa pentru că nu ne place faţa cuiva sau nu ne laudă”, a declarat invitatul.

Dugulescu a sublinat că şi-a dorit o campanie electorală elegantă şi admis că Robu a avut şi realizări pe durata mandatului în care a condus Timişoara, dar a spus şi că acesta nu şi-a respectat cele mai multe din promisiunile de campanie. Acesta a reamintit însă că Nicolae Robu a ajuns în fucţia de primar cu ajutorul PSD Timiş, partid pe care acum îl jigneşte şi îl catalogehază „ciuma roşie”.

„Este tragic, pentru că aces om este primarul Timişoarei, este fals – am constatat lucrul acesta. După emisiune (n.r – dezbatere electorală la TVR) m-a jignit urât a doua oară în campania aceasta legat de taică-miu cu cuvinte foarte urâte. După aceea îşi ia faţa aceea de duminică şi a mers la biserică în bisericile neoprotestante , după ce şi-a bătut joc de pocăiţi, că a spus-o în mod peiorativ, după aceea merge să le ceară votul. Nu are nicio legătură cu biserica domnul Robu, dar umblă după voturi pentru că este disperat că va pierde”, a mai spus Dugulescu despre Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.