Materialele reciclabile pot fi utile: cum au realizat mai mulți tineri bărci...

Materialele reciclabile pot fi utile: cum au realizat mai mulți tineri bărci cu care s-au întrecut pe Bega FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1766429782">

13342475_1213759478647857_766141294_n

Concurs trăznit organizat pentru prima oară în România, la Timișoara. 18 ambarcațiuni inedite, realizate din materiale reciclabile, s-au întrecut, astăzi, pe Bega, în cadrul competiției „Make it! Race it! Recylce it!”, organizat de Asociația EcoStuff.
Evenimentul neconvențional a fost organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului. Fiecare echipă și-a construit ambarcațiunea folosind în principal materiale recuperate, pentru a demonstra cât de utile sunt lucrurile pe care de obicei le aruncăm la gunoi.

Cursa a fost însoțită și de un mini-festival dedicat protecției mediului, cu demonstrații și idei despre cum putem adopta un stil de viață prietenos cu mediul. La finalul concursului, cele mai interesante ambarcațiuni au fost premiate. Astfel, au fost oferite trofee pentru „cea mai rapidă ambarcațiune”, „cea mai spectaculoasă scufundare neintenționată”, „cea mai bună tehnică de construcție”, „cea mai bună folosire a materialelor”, „cea mai faină temă/cel mai bun costum” sau „cea mai creativă ambarcațiune”.

În total, au fost organizate cinci curse. După fiecare cursă, echipele participante și-au dezmembrat ambarcațiunile pentru a fi reciclate corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.