Nicolae Robu, atac dur la PMP-istul Dugulescu: „Eu nu fac alianţe...

Nicolae Robu, atac dur la PMP-istul Dugulescu: „Eu nu fac alianţe cu oameni de proastă calitate. E sub demnitatea mea şi sub demnitatea municipiului Timişoara”

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Orgoliul primarului Timişoarei, Nicolae Robu, riscă să lase PNL Timiş fără majoritate în consiliul local. Vă reamintim că pentru a avea majoritatea de două treimi în Consiliul Local Timişoara, PNL, care are 12 consilieri, are nevoie de o alianţă cu UDMR care are doi reprezentanţi în CLT, cu PMP care are şi el doi consilieri locali şi cu independentul Adrian Orza, în condiţiile în care unicul consilier ALDE, Ilare Bordeaşu nu poate bate palma cu PNL din cauza protocolului de colaborare de la nivel naţional între PSD, UNPR şi ALDE.

Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că „nu au fost negocieri pe ascuns cu UDMR la CL, vom avea săptămâna viitoare când vom tranşa discuţiile. (…) Noi putem accepta ca UDMR împreună cu partenerii lor de la alegeri să fie elementul de legătură cu reprezentanţii tuturor etniilor din Timişoara şi cred că ar face chiar cinste Timişoarei, un oraş cunoscut pentru toleranţa şi multiculturalitate, să fie administrat într-un astfel de parteneriat”.


Întrebat dacă este dispus să renunţe la un post de viceprimar pentru a-l ceda viitorilor parteneri de alianţă, Nicolae Robu, a declarat că „nu se discută condiţiile negocierilor”, asta în condiţiile în care înainte de alegeri, Robu promitea că va avea majoritate constituită doar din liberali la CLT şi doi viceprimari.

Subiectul negocierilor cu PMP l-a făcut pe Nicolae Robu să îşi iasă din fire, din nou, la adresa reporterului PRESSALERT.ro. „Evident că toată lumea vrea să negocieze cu toată lumea, aşa se întâmplă în politică în general. În ceea ce mă priveşte, eu sunt un tip foarte direct şi o spun foarte răspicat. Sunt persoane cu care niciodată nu o să accept să dau mâna. Există trei persoane la ora actuală cu care nu pot da mâna.Nu pot, ar fi sub demnitatea mea. Unul este din politică. Doi se dau jurnalişti. Eu sunt un tip tolerant şi toată lumea se miră câte am putut să îndur patru ani de când sunt primar. Când vezi că cineva nu e om, doar chipul e de om”, a explicat primarul.

La întrebarea PRESSALERT.ro dacă este normal ca buna gestionare a oraşului să fie afectată de orgoliul personal şi de refuzul de a face o alianţă cu Marius Dugulescu la PMP, lui Robu i-a sărit din nou ţandăra. „Domnişoară, nu are rost că dumneavoastră oricum bateţi câmpii, bateţi-i fără să mai lansaţi întrebări. Eu zic să nu ne oprim acuma la întrebări. Cu o persoană nu am nimic (n.r- Raluca Popescu, consilier local PMP), nici cu alte persoane din PMP care s-au comportat civilizat. Binele Timişoarei nu îi stabileşte X sau Y este un lucru mai complex, nu poţi face binele Timişoarei cu oameni de foarte proastă calitate. Drept urmare, eu nu fac alianţe cu oameni de proastă calitate. E sub demnitatea mea şi sub demnitatea municipiului Timişoara”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.