Robu despre colegii de partid și rezultatele PNL la CJ Timiş: „Au...

Robu despre colegii de partid și rezultatele PNL la CJ Timiş: „Au fost comozi”. Cum face notă discordantă cu Dan Popa

1
DISTRIBUIȚI
nicolae robu si dan popa asteapta rezultate alegeri 2016 (2)
Nicolae Robu și Dan Popa. Foto: Adrian Pîclișan

După ce acum câteva zile, supărat din cauza rezultatelor alegerilor locale din 5 iunie, copreşedintele PNL Timiş Nicolae Robu cerea conducere monocefală la PNL Timiş, la finele acestei săptămâni a făcut noi comentarii pe această temă. În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Timişoarei a spus că „noi nu abordăm rezultatele acestor alegeri la modul triumfalist, dar nici nu suntem la polul opus să acceptăm astfel de calificări ale rezultatelor ca fiind dezastruoase.


Da, nu avem o majoritate în consiliul judeţean, nu avem o majoritate singuri nici în Consiliul Local Timişoara şi acestea sunt nerealizări ale noastre, dar una peste alta considerăm că rezultatele sunt bune, nu excelente, ci bune”.

Despre faptul că PNL a pierdut alegerile pe judeţ, având doar 14 consilieri judeţeni, deşi înainte de alegeri numărul avansat era de 20, Robu a explicat că „ei, acuma, daţi-ne voie să avem şi noi o anumită strategie de lucru intern. Am ridicat ştacheta în ideea de a produce o mobilizare a colegilor cât să poată sări peste ea. Ei, unii s-au aplecat şi au trecut pe sub ea. Cu mare intenţie de la început, au zis că nu are rost. Au fost comozi, e o figură de stil”.

O altă abordare, diametral opusă ca atitudine, a avut celălalt copreşedinte al PNL Timiş, Dan Popa. „E mai mult decât am avut şi mai puţin decât am sperat, noi am avut ţinte foarte mari care din păcate nu peste tot s-au dovedit a fi bazate pe lucruri reale. Am pierdut urât în unele locuri, am câştigat foarte frumos în altele aşa că per total suntem la faza în care suntem puţin mai bine ca înainte, nu mai rău, evident şi faţă de ce ne-am propus noi, mai ales eu, am speram să batem, să câştigăm bine judeţul, se pare că scopurile noastre nu au fost reale. (…) Acest sistem de alianţe nu cred că ne va permite să avem majoritate la Consiliul Judeţean. (…) Am pierdut urât la Lugoj, la Racaş şi la Săcălaz”, a explicat acesta.

1 COMENTARIU

  1. Se vede de la o posta ca USL exista. Alin si Barsasteanu au cazut in plasa lui Robu si Grindeanu ajutati de Popa. Au fost tradati la greu. Urata politica asta. Si cata „campanie” au mai facut . Pai care PSD ist din Timisoara a votat la consiliu judetean pe Grindeanu( scor 42%) iar la primaria Timisoarei pe Robu(53 %)? In detrimentul lui Barsesteanu( 22%) si invers , un PNL ist la Timisoara pe Robu si la judet pe Grindeanu? Nu va e clar ca au fost intelegeri? Ati vazut atacuri la Robu de la psd? Sau atacuri la Grindeanu de la PNL? Aline si Florine ati fost tradati. Poate si Barsasteanu era la curent?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.