Nicolae Robu umileşte funcţionarii publici din Primăria Timişoara: „Dacă ar face toţi...

Nicolae Robu umileşte funcţionarii publici din Primăria Timişoara: „Dacă ar face toţi angajaţii din primărie treabă la fel de bună ca şi liberalii care îmi sunt colaboratori, ar fi excelent”

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu vot 1

Ales de doar o săptămâna pentru un nou mandat de primar al Timişoarei, cu votul a 15% din populaţia cu drept de vot, Nicolae Robu se pregăteşte să facă o restructurare în primărie. Schimbarea a fost anunţată printr-o notă internă în care Robu le cerea şefilor de structuri să îi scrie cum cred că ar trebui reorganizate departamentele pe care le conduc. Amintim şi că anul trecut Nicolae Robu a schimbat încă o dată organigrama PMT pe motiv de ineficienţă.

Înterbat dacă este adevărat că se pregăteşte de noi schimbări pentru a aduce alţi liberali în Primăria Timişoara, Nicolae Robu a explicat că „ce, vă închipuiţi că PNL este un partid în care vine oricine? Nu face faţă la ritmul nostru dacă vine.


Nu e chiar aşa, să ne uităm. Iar în ceea ce priveşte liberalii care îmi sunt colaboratori, dacă ar face toţi angajaţii din primărie treabă la fel de bună ca şi ei ar fi excelent. Ar zbârnăi Primăria Timişoara. Din păcate însă, mulţi încă nu şi-au onorat poziţia acolo şi nu au onorat încrederea pe care eu am avut-o în ei, girul de încredere pe care eu l-am dat, mai bine zis. Ca funcţionari publici nu trebuia să se implice în campanie electorală în 2012, trebuia să îşi exercite dreptul de vot, dar s-au implicat, nu au avut nicio vorbă de dojană din partea mea, nicio atitudine, au rămas pe poziţie, au avut toate şansele să îşi dovedească competenţa. Ei, unii şi-au dovedit-o, alţii nu şi-au dovedit-o”.

Primarul a uitat însă că în timpul campaniei din 2012 a fost susţinut deschis de sindicaliştii din PMT, pentru ca trei ani mai tarziu să refuze să crească salariile angajaţilor de la Direcţia Fiscală în acord cu legea, pe motiv că aceştia sunt deja plătiţi prea bine. Trebuie spus că spre exemplu, jurnalistele care îl secondează în cadrul emisiunilor de pe Facebook Primăria Timişoara sunt toate provenite din structuri de tineret ale TNL Timiş. Pe lista de liberali celebri în Primăria Timişoara se numără şi Robert Kristof, consilier personal al primarului ajuns consilier local, consilierul Marian Vasile, pe care Robu l-a susţinut puternic în cursa pentru candidatura din partea PNL la CJ Timiş sau Sanda Greblă, care a devenit funcţionar public în cadrul Direcţiei Tehnice conduse de Culiţă Chiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.