Una dintre „jurnalistele” de la televiziunea Facebook a municipalității, folosită pe post...

Una dintre „jurnalistele” de la televiziunea Facebook a municipalității, folosită pe post de… suport pentru telefonul mobil la conferința edilului-șef. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

jurnalista televiziunea facebook

Nicolae Robu umilește un funcționar public. Una dintre „jurnalistele” de la televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara, a fost folosită, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la PNL Timiș, pe post de… suport pentru telefonul mobil. Ca de obicei, primarul Robu a venit pregătit cu iPhone-ul și cu suportul pentru telefon, cu scopul de a transmite live pe rețeaua de socializare conferința de presă.


A încercat de câteva ori să monteze telefonul în suport, dar nu a reușit.

Cel mai probabil, edilul-șef a știut că suportul i s-a defectat, motiv pentru care a venit însoțit în sediul PNL Timiș și cu una dintre „jurnaliste”, membră PNL ajunsă în Primăria Timișoara prin concurs în timpul administrației Robu. Este vorba de Daniela Știr, care a fost angajată în martie 2015 în Primăria Timișoara, pe postul de inspector de specialitate la Serviciul Relaţii Locale, Naţionale şi Internaţionale. Daniela Știr poate fi regăsită pe diferite site-uri interesante cum ar fi V-play, unde în calitate de model al agenției PTK, Știr, atunci în vârstă de 17 ani, se poza pe băncile din Parcul Rozelor.

Aproximativ o oră, „jurnalista” a ținut telefonul mobil în mână pentru ca conferința de presă de astăzi, la care au participat Nicolae Robu și Dan Popa, copreședinții PNL Timiș, să poată fi transmisă în direct pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.