Nume sonore la Timișoara pentru festivalul ”Copil în Europa”. Când are loc...

Nume sonore la Timișoara pentru festivalul ”Copil în Europa”. Când are loc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>doi-dintre-noi-la-compania-de-teatru-passe-partout-dan-puric-i99476

Cea de a IX-a ediție a festivalului ”Copil în Europa” începe marți la Timișoara. Evenimentul se desfășoară în perioada 21 – 30 iunie, în mai multe locații din Timișoara.

”Manifestarea își propune la această a noua ediție să adune sub auspiciile Thaliei elevii pasionați de teatru din toată țara și din Chișinău, într-un festival-concurs de teatru, care va cuprinde deopotrivă atât spectacole, cât și ateliere deosebite, specifice artelor scenice, teatrale și plastic”, spune actrița Ana Maria Pandele Andoni, organizatoarea evenimentului. Festivalul reunește nume sonore ale scenei, la nivel național și internațional. Acestea vor juca spectacole în festival, și vor ține workshop-uri pentru participanți: Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, Ana Pepine, Paul Cosma Cimpoieru, Baczo Tunde Encinek etc.

Afis Copil in europa_IX_2Cu ajutorul parteneriilor culturali, festivalul include spectacolele „Zic Zac”, care va avea loc in data de 29 iunie la ora 18 la Teatrul German (Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu și Gabriel Costin), precum și spectacolul „Doi dintre NOI”, prezentat în limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa „Passe-Partout Dan Puric” ce va fi prezentat în deschiderea festivalului, în 21 iunie la ora 18.00 la Casa Tineretului din Timișoara. În data de 27 iunie copiilor I se alătură trupa de Teatru Auăleu, cu spectacolul „Circus Mundi”, eveniment care va avea loc în piața Sfantul Gheorghe, începand cu ora 20.00. Vor mai fi trei zile de spectacole concurs pentru spectacolele de liceu (22, 24 și 25 iunie), o zi pentru gimnaziu (23 iunie) și o zi dedicată monologului, susținute pe scena Casei Tineretului.

În afara acestor spectacole în concurs, vor fi și o serie de ateliere: pantomimă, step, mișcare scenică, improvizație, circ, creativitate, Commedia de’ll Arte, cascadorie, teatru-dans, film, coregrafie, jonglerie, și canto.

Intrarea este liberă la toate activitățile festivalului, pe bază de rezervare on-line, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.