Paraziţii au făcut spectacol la Timişoara, la lansarea celui mai nou album,...

Paraziţii au făcut spectacol la Timişoara, la lansarea celui mai nou album, „Lovitura de pedeapsă” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1304341740">
Formaţia Paraziţii a susţinut un concert de lansare a noului album, la Timişoara
Formaţia Paraziţii a susţinut un concert de lansare a noului album, la Timişoara

Amatorii de hip hop s-au adunat cu mic cu mare în acest weekend la lansarea din Timişoara a celui mai nou material discografic semnat Paraziţii, evenimentul desfăşurat la No Name suscitând un interes deosebit în rândul publicului.

După cum era de aşteptat, concertul susţinut de celebra formaţie autohtonă care s-a înfiinţat în 1994 a avut parte de un succes deosebit, iar fanii trupei au cântat la unison cu ei toate piesele incluse în spectacol. În deschiderea evenimentului organizat de WhiteWolf România au evoluat DJ Flamă şi Dedey, iar după recitalul celor de la Paraziţii, distracţia a continuat alături de K-lu. Albumul „Lovitura de pedeapsă“ a fost lansat după şase ani de la precedentul material discografic.

„Este un album care se întoarce ca sonoritate înapoi în anii ’91 – ’97. Am folosit foarte mult tehnica samplingului şi este un album conceput şi scris foarte old school“, după cum spune Cheloo. Pe parcursul recitalului, muzicienii care alcătuiesc trupa Paraziţii au dialogat intens cu fanii lor, iar după spectacol au oferit şi o sesiune foto celor care şi-au manifestat această intenţie.

Foto: White Wolf Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.