Primarul Robu, despre lucrările la Pasajul Jiul: „Sper să putem începe săptămâna...

Primarul Robu, despre lucrările la Pasajul Jiul: „Sper să putem începe săptămâna viitoare”. Ce aviz mai așteaptă

0
DISTRIBUIȚI
Pasajul Jiul Circumvalatiunii extindere
Lucrările la pasajul Jiul ar putea începe în sfârșit

Lucrările la Pasajul Jiul din Timișoara ar urma să înceapă chiar de săptămâna viitoare. Cel puțin asta speră primarul Nicolae Robu, care a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că CFR și-a dat avizul pentru începerea lucrărilor, iar „pe surse” a aflat că urmează să sosească și aprobarea de la Autoritatea Feroviară Română (AFER).

Când încep lucrările la Pasajul Popa Șapcă

„Sper să putem începe săptămâna viitoare lucrările la Pasajul Jiul.


Sper să începem repede, suntem deja în perioada de vacanță, vor pleca elevii și studenții în vacanță, apoi și angajații și orașul va fi mai aerisit. Astfel, va fi o perturbare în trafic mai mică decât în alte perioade ale anului. Vrem să dăm drumul la lucrări cât mai repede”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

În ceea ce privește Pasajul Popa Șapcă, primarul Timișoarei a declarat că „comisia tehnică a regionalei CFR s-a pronunțat favorabil și urmează să obținem avizul favorabil de la nivelul național al CFR și apoi de la AFER. De îndată ce avem toate avizele, dăm drumul la lucrări și acolo. Vom lucra mult în subteran, deci deranjul va fi unul destul de mare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.