Peste 100 de posturi titularizabile, disponibile în școlile din județul Timiș. Ce...

Peste 100 de posturi titularizabile, disponibile în școlile din județul Timiș. Ce se caută

0
DISTRIBUIȚI

profesori

Profesorii din județul Timiș care nu sunt titulari pe post au avut posibilitatea să se înscrie la concursul de titularizare, care este în plină desfășurare în această perioadă. Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, în unitățile de învățământ din județul nostru sunt disponibile 117 posturi titularizabile.

Cele mai multe posturi titularizabile, pentru educatoare și învățătoare

Ca de obicei, cel mai mult se caută educatoare și învățătoare. Astfel, din cele 65 de posturi de educatoare scoase la concurs, 31 sunt pentru educatoare care să predea în limba germană și 27 de posturi pentru educatoare în limba română.


De asemenea, sunt titularizabile și 12 posturi pentru învățătoare, dintre care șapte pentru predare în limba română, iar restul în germană și maghiară. Totodată, sunt scoase la concurs și 13 posturi pentru profesori de Educație Fizică și Sport și cinci pentru dascăli care să predea Muzică Instrumentală și Vocală.

Din 30 mai și până în 1 iulie, candidații susțin probele practice/orale și inspecțiile la clasă, proba scrisă este programată pe data de 20 iulie. Primele rezultate se vor afişa pe 27 iulie, contestațiile se depun între 27 și 28 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 la aceste probe.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.