Petrecere de zi pe acoperişul Iulius Mall-ului alături de germanul Jan Blomqvist,...

Petrecere de zi pe acoperişul Iulius Mall-ului alături de germanul Jan Blomqvist, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Jan Blomqvist este invitatul special al evenimentului RoofTop DayDreaming Experience
Jan Blomqvist este invitatul special al evenimentului RoofTop DayDreaming Experience

Amatorii de muzici electronice vor avea parte de o petrecere de zi pe acoperişul Iulius Mall-ului din Timişoara, invitatul special al acestui eveniment fiind germanul Jan Blomqvist. Sub genericul RoofTop Daydreaming, petrecerea va avea loc vineri, 17 iunie, cu începere de la ora 16.00, şi va ţine până la ora 23.00.

Succesul lui Jan Blomqvist constă în abilitatea sa de a transmite emoții prin intermediul sunetelor calde și organice. Jan are un stil muzical mai complex, fiind implicat în sfera muzicii de multă vreme. Timp de 7 ani a fost vocalist, basist și compozitor pentru o trupă de rock-grunge din nordul Germaniei.


Mutându-se la Berlin, și-a descoperit pasiunea față de sunete electronice și și-a vândut chitara în schimbul unor mixere. Jan și-a creat propriul stil care îl identifică ușor. Încercând să iasă din tiparul monoton al genului techno, el transpune beat-uri de minimal printr-o atmosferă de concert. El își colorează muzica cu influențe din cultura pop și rock. Anul 2011 a reprezentat anul de debut pentru Jan Blomqvist. A concertat la Fusion Festival în fața unui public de 3.000 de oameni, chiar înainte de o furtună. Apoi, a lansat piese pentru Dantze și Still vor Talent. Timp de trei ani, Jan a avut parte de o serie de invitaţii în diverse locuri ca Moscova, Paris, Istanbul, New York, Roma, Copenhaga, Brussels, Amsterdam, Milano, Atena, Budapesta, Beirut, Tunis, Varșovia, Zurich, Marseilles, Monpellier, Thessaloniki, München, Viena, Londra și Dubai. În luna februarie a acestui an, artistul german a lansat albumul Remote Control care conţine 12 track-uri. Jan Blomqvist a mai fost prezent în Timişoara în toamna anului 2014, în cadrul unui party desfăşurat în hala din incinta fabricii Pasmatex, la care au asistat aproximativ o mie de persoane.

Alături de invitatul german, la această petrecere va mai mixa Marwan (Cluj) şi CellestiΛns (George Allen şi Sonophone). Biletele se pot procura online la preţul de 20 lei, urmând ca acestea să coste la faţa locului 20 lei înainte de ora 18.00 şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.