Piste noi pentru întărirea lui ASU Politehnica Timișoara. Nou promovata în B...

Piste noi pentru întărirea lui ASU Politehnica Timișoara. Nou promovata în B și-a stabilit programul de jocuri amicale

1
DISTRIBUIȚI
siminic1
Gabriel Siminic a început antrenamentele cu ASU Poli. Foto: glsa.ro

ASU Poli se pregătește în continuare la baza proprie cu un lot numeros. Contingentul jucătorilor aflați în probe s-a mărit de-a lungul săptămânii. Dacă alb-violeții au pierdut cursa pentru semnătura lui Tavi Drăghici în dauna rivalei locale ACS, sub comanda lui Sorin Brîndescu se pregătește un alt nume cu experiență, fundașul Gabriel Siminic. De asemenea, în vizorul nou promovatei a rămas și Bogdan Străuț.

Dacă Drăghici a ales să joace ”peste gard”, deocamdată Bogdan Străuț se antrenează separat la Baza 2 a Politehnicii. De asemenea Gabriel Siminic a început antrenamentele cu ASU. Fundașul stânga crescut la Poli și ajuns la 30 de ani a evoluat ultima dată la Șoimii Pâncota, având 14 prezențe pentru arădeni în sezonul trecut de Liga a II-a.

Lotul de jucători testați de Brîndescu s-a mărit de asemenea cu încă doi tineri de perspectivă de la CS Ineu, informează druckeria.ro.


E vorba de portarul Alexandru Mitrea (23 de ani) și fundașul Dacian Zdrențan (19 ani). Toți aceștia vor trebui să-l convingă pe ”principalul” alb-violeților că merită să fie reținuți pentru cantonamentul din Ungaria. Între timp ASU Poli urmărește și alte piste pentru atacul echipei. În discuții ar putea intra și timișoreanul Marius Staicu (ex-Gaz Metan).

Adversari din Ungaria, Serbia și posibil Liga I

ASU Poli și-a bătut în cuie și programul de amicale din pre-sezon. Astfel, primele jocuri vor fi disputate în stagiul centralizat stabilit la Bekescsaba înrte 1 și 10 iulie. În datele de 5 și 7 alb-violeții vor avea dueluri mai ușoare cu ”satelitul” din Liga a III-a al grupării locale. Pe 9 iulie se va juca cu Elore Bekescsaba, divizionară secundă (NB II) iar peste patru zile cu o echipă din ”vecini”, Szeged 2011 FC, colegă de eșalon cu violeta Elore. A rămas în cărți pentru data de 17 iulie un duel cu ASA, neconfirmat încă, posibil joc de prezentare al mureșenilor aflați în elită. Pe 20 iulie ASU va întâlni o altă nou promovată în B, Luceafărul Oradea, singurul joc stabilit deocamdată pe teren propriu. Deocamdată nu se știe adversarul din 23 iulie, în schimb o zi mai târziu e programat un meci ”revanșă” cu Radnicki Sutjeska (L4, Serbia).

1 COMENTARIU

  1. La CJ e Psd,la CL lui Robu nu o sa-i fie usor.Datorii peste 1200000euro si tot cresc.Procesul cu curtea de conturi s-a amanat in toamna.Abia astept sa il vad pe Draghici si compania la coada la comisii.Scutaru si Belu pot sa le povesteaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.