Plecări și din staff-ul timișorean: Iosif Rotariu s-a înțeles cu CS U...

Plecări și din staff-ul timișorean: Iosif Rotariu s-a înțeles cu CS U Craiova. De ce depinde viitorul lui ACS Poli conform fostului internațional

0
DISTRIBUIȚI
fotbal caritate (24)
Iosif Rotariu merge la Craiova

Retrogradarea care o aduce pe ACS Poli aproape de colaps nu are urmări doar în privința lotului. Staff-ul tehnic a suferit și el modificări la nici câteva zile de la încheierea sezonului dezastruos de Liga I. ”Secundul” Iosif Rotariu dă Timișoara pe Craiova, fostului internațional fiindu-i propuse practic două posturi în organigrama clubului CS Universitatea.

Iosif Rotariu va conduce Centrul de copii și juniori al oltenilor, dar va avea posibilitatea de a fi și antrenor secund al echipei de seniori.


”Am discutat cu domnul patron Rotaru (n.r. Mihai Rotaru), în mare parte ne-am înțeles. Am acceptat oferta lor și în 13 mă voi prezenta la Craiova”, a declarat Iosif Rotariu la sport.ro. Intersant e că la CSU se mai afla un alt vestic la conducerea pepinierei, e vorba de directorul tehnic Ciprian Urican. ”Roti” va fi și ”secund” în echipa lui Edward Iordănescu, dacă noul antrenor va fi de acord cu această variantă.

”ACS Poli depinde de alegeri”

Întrebat de situația fotbalului timișorean, care are acum două ”Poli” în eșalonul secund, Rotariu a răspuns: ”Eu îmi doresc ca ambele să promoveze în Liga I. Știu ambiția suporterilor, la începutul proiectului am jucat și eu acolo. Își doresc ca an de an să urce o treaptă”. Cât despre ACS Poli acesta a precizat că ”depinde în mare măsură de… alegeri. Dacă domnul Robu va câștiga alegerile, va continua”. ”Eu m-aș bucura să fie din nou 30-40 de mii de oameni pe stadion la Timișoara”, a conchis Iosif Rotariu.

Rotariu a fost numit ”secund” la ACS Poli în toamnă, când a fost instalat Florin Marin pe banca timișorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.