Protest sub geamurile lui Nicolae Robu la adresa abuzurilor primarului și „miliției...

Protest sub geamurile lui Nicolae Robu la adresa abuzurilor primarului și „miliției locale” FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

protest primarie tovarasul robu militia locala (2)

Un protest a avut loc astăzi în fața Primăriei Timișoara, manifestare îndreptată, conform celor câțiva participanți, împotriva edilului Nicolae Robu și a poliției locale. Inițiatori au fost cei doi timișoreni cărora le-a fost confiscat banner-ul cu care l-au „gratulat” pe primar de ziua lui, pe podul Michelangelo. Acestora li s-au alăturat alți câțiva timișoreni nemulțumiți de modul în care edilul-șef gestionează Poliția Locală Timișoara.

„Protestăm împotriva tovarășului nicolae robu și a șefului de post cojan de la miliția locală. Este o bătaie de joc cum se comportă și ce atitudine au”, a spus unul dintre participanți.

Aceștia au pregătit mai multe pancarte pentru protestul lor pașnic, pe care scria „afară din primărie cu toți șmenarii”, „demisia de urgență a conducerii miliției locale”, „demisia tuturor directorilor din primărie și regii” sau prin care se cerea „returnarea amenzilor tuturor celor sancționați de către miliția locală și desființarea contravențiilor asupra bicicliștilor”.

Un echipaj de Jandarmerie a venit și i-a legitimat pe cei prezenți, însă nu a luat nicio măsură.


Poliția locală n-a apărut.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.