Restricții pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Timiș. Cât durează...

Restricții pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Timiș. Cât durează lucrările

0
DISTRIBUIȚI

autostrada12

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă șoferii că de azi până duminică pe o porțiune de șosea din județ se va circula cu restricții.


Este vorba de un traseu pe care îl parcurg șoferii care vor să ajungă de la porțiunea autostrăzii A1 care se termină la Traian Vuia la următoarea secțiune din autostradă pe care se poate circula, de la Deva spre est.

Mai exact, în perioada 22 – 26 iunie 2016, circulaţia pe DN 68A – km 24+000 – 53+000 (între localităţile Traian Vuia şi Coşeviţa) -, se va desfăşura cu restricţii. ”În zonă au loc lucrări de reparaţii, în urma degradărilor apărute la partea carosabilă”, arată Horațiu Simion, directprul general al DRDP Timișoara. Circulaţia se va desfăşura cu restricţii între orele 08-20 şi va fi dirijată cu piloţi de circulaţie.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet: www.drdptm.ro.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.